Connect with us

Játékos Portré

Aki legyőzte Kyler Murrayt, mégis draftolatlanként végezte

Kyle Allené lehet Gardner Minshew után a legújabb sikersztori az NFL-ben. Az egyetemen még körülrajongott sztár volt, jobbnak tűnt, mint a tavalyi 1/1-es Kyler Murray, végül mégis draftolatlan lett, tavaly például ötször is kivágták. Most mégis ő mentheti meg a Panthers szezonját.

Allent az ég is irányítónak teremtette. 191 centis magasságához 95 kiló társult, a prototípus méretek mellett pedig megvolt neki a scoutok többségének kedvenc fétise, a karerő. A középiskolában 8000+ yardot és 86 TD-t szerzett, csak úgy szórta a bombákat, az elemzők pedig odáig voltak érte. A Scout és a Rivals szerint 5 csillagos tehetség volt, a mérvadó 247sports pedig nemcsak, hogy 5 csillagosra értékelte, de az ország legjobb pro-stílusú irányítójának és nyolcadik legnagyobb tehetségének tartotta (olyan játékosok előzték csak meg, mint Leonard Fournette és Myles Garrett). Továbbá tagja volt a legjobb irányítókat tömörítő 2013-as Elit 11-nek, ahol többek között Deshaun Watson és a szintén a Panthersnél játszó Will Grier is helyet kapott.

Ilyen ratingek mellett nem meglepő, hogy boldog boldogtalan – többek között az Alabama – is őt akarta. Allen végül a Texas A&M-et választotta, hogy majd átvegye Johnny Manziel megüresedett helyét az Aggiesnél.

Egyszer fent, majd nagyon lent

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!