Connect with us

Történelem

Amikor Michael Vick elvette a Packers hazai PO-szüzességét

Michael Vick az NFL történetének egyik legnagyobb csalódása – nem azért, mert tehetségtelen volt, vagy mert összezuhant volna a nyomás alatt. Egy bántóan tehetséges irányító volt, aki új színt vitt az NFL-be, részben meg is reformálta azt, de saját hülyesége miatt töredékét sem érte el annak, amire hivatott volt. Pedig zseniális dolgokra volt képes.

 

 

Hiába volt Michael Vick 1/1-es 2001-ben, újoncként csak nyolc meccsen játszott és mindössze kétszer volt kezdő. 2002-re ez megváltozott, átvette a támadósor irányítását, a Falcons pedig 1998 után ismét rájátszásba jutott. Ebben Vicknek óriási szerepe volt: bár a 15 meccsen passzolt 2936 yardja nem volt sok, ahogy a 16/8-as TD/INT aránya sem lenyűgöző, de ahhoz épp elég volt, hogy a földön mutatott teljesítményével kiegészítve halálos legyen.

 

A cikk folytatódik! Havi ~930 forintért több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások