Connect with us

Hír

Kamara, Ramsey, Barkley, és a többiek – sérüléskörkép

Kijöttek a péntek délutáni sérülésjelentések, ebből szemezgetünk most. 

A Saintsnál biztosan nem lép pályára Alvin Kamara és Jared Cook sem, illetve Tre’Quan Smith is out besorolást kapott. Nincs ellátva tehát skill playerekkel a Saints, a kezdő RB posztot Latavius Murray veheti át, tight end poszton pedig Josh Hill kaphatja a legtöbb szerepet.

Jalen Ramsey lekerült a sérülésjelentésről, így játszani fog a Rams csapatában a Falcons ellen (csodákra képes orvosilag is egy trade a jelek szerint). Ugyanez a helyzet Todd Gurley-vel, azonban Malcolm Brown minden bizonnyal nem játszik, Clay Matthews pedig biztosan nem lép pályára.

A Raidersnél a tackle Trent Brown kétséges, az elkapó Tyrell Williams out besorolást kapott, tehát minden bizonnyal egyikük sem lép pályára a Packers ellen. A sajtfejeknél Davante Adams továbbra is harcképtelen, de erősen kérdéses Marquez Valdes-Scantling és Geronimo Allison játéka is. A Packersnél az újonc Darnell Savage sem fog tudni játszani.

A Redskins a futó Chris Thompson és a tight end Vernon Davis játékára sem számíthat a hétvégén.

A Bengals elég cudarul áll sérülésekkel, ugyanis out besorolást kapott a két kezdő cornerback Williams Jackson III és Dre Kirkpatrick is, de nem lép majd pályára a Jaguars ellen az elkapó AJ Green, a pass rusher Carl Lawson, a guard John Miller, a tackle Andre Smith és kétséges a pass rusher Carlos Dunlap játéka is.

A Giantsnél visszatér Saquon Barkley és Evan Engram is. Ugyan Pat Shurmur ködösített a játékukkal kapcsolatban, a sérülésjelentésen nem szerepeltek, így játszani fognak.

Az Eaglesnél nem tér még vissza sem a linebacker Nigel Bradham, sem az elkapó DeSean Jackson, azonban Ronald Darby és Jalen Mills akár játszhat is a Cowboys ellen, ahol kérdőjeles Tyron Smith, La’el Collins és Amari Cooper játéka is, de optimisták a helyzetükkel kapcsolatban a csapatnál.

Minden out, doubtful és questionable besorolású játékost megtekinthettek ide kattintva

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!