Connect with us

Hír

Kevés ellenszenvesebb csapat van jelenleg a Jetsnél

A Jets kivágta Kelechi Osemelét, miután a kiváló falember amellett döntött, hogy megműtteti sérült vállát. Ráadásul a csapat korábban már meg is büntette kvázi azért, mert nem akart sérülten játszani, így a játékos papíron bukta az idei fizetése hátralévő részét, vagyis több mint 5 millió dollárt.

 

 

Osemelének korábban két doktor is azt mondta, hogy műtétre van szüksége a vállával kapcsolatban. A Jets viszont el akarta tolni ezt a műtétet, ráadásul üres és helytelen MRI felvételeket küldött az orvosoknak – mindezt úgy, hogy Osemele már eddig is óriási fájdalmak között játszott.

 

Ehhez jön hozzá, hogy a Jets megbüntette a guardot “csapatra káros magatartás miatt”, mert nem volt hajlandó sérülten edzeni és játszani, így pedig Osemele bukta a fizetése hátralévő részét. A játékos képviselői már jelezték, hogy nem nyugszanak bele a dologba és küzdeni fognak azért, hogy Osemele minden egyes centet megkapjon, amit a Jets megpróbál – meglehetősen ellenszenves módon – megspórolni rajta.

7 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Homoki Szabó Tibor
Homoki Szabó Tibor
2019-10-27 06:24

Ha ez bizonyíthatóan így van, akkor a liga nem gyakorolhat nyomást a Jetsre, hogy ilyen ne történhessen meg?

Debreceni József
Debreceni József
Reply to  Homoki Szabó Tibor
2019-10-27 08:19

Kellene, hisz ez a franchise hozzáállás meg magának a sportnak árt…

Tizenkettes
Tizenkettes
2019-10-27 10:57

Hát ez szerintem nem lehet csak a játékos és a csapat ügye. Itt az NFL-nek is fel kell lépnie. Ha a játékosok sérüléseit annyira komolyan veszik (agyrázkódás protokoll…), akkor elvileg itt is fel kellene lépniük. A Jets egy sérült játékost akart a játékos akarata ellenére játszatni. Azok a hamis felvételek meg simán alkalmasak lehetnek egy polgári per indítására, sőt még esetleg büntetőjogi vetülete is lehet… Drukkolok Osemelének.

pritek
pritek
2019-10-27 11:43

Lehet tudni mi van ennek a hattereben? Valaminek kell lennie, ennyire senki nem lehet gyoker.

Arnold Patsenegger
Arnold Patsenegger
Reply to  pritek
2019-10-27 15:15

“Jets megpróbál – meglehetősen ellenszenves módon – spórolni rajta.”

sgtGiggsy
2019-10-27 13:35

Nem egészen világos, hogy a Jets mit is akar egészen elérni itt. Egy már amúgy is kuka szezonban minek akarták kicsinálni az egyik kezdőjátékosukat, ahelyett, hogy hagyják rendesen meggyógyulni?

bjeela
bjeela
2019-10-27 16:24

Amennyiben a Jets vezetése tényleg hamisított/csalt – “üres és helytelen MRI felvételeket küldött az orvosoknak” -, akkor ez sima ügy: polgári és munkajogi per, amit röhögve elbukik a Jets. Sőt, még egy pár milliós fájdalomdíjat is kicsikarhat a srác. Ezen felül a teljes vezetést eltilthatják a közügyektől, ergo jó pár évig nem vezethetnek semmilyen céget. Ennyire nem lehet senki idióta, szal nekem itt valami sántít a sztoriban. Még akkor is, ha ez a sztori szépen visszaigazolja az általam(is) képviselt “az NFL rabszolgatartó banda” tartalmú elképzelésemet.

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x