Connect with us

Kupaktanács

FK! Kupaktanács – MVP-verseny, meglepetéscsapatok és harc az 1/1-ért

Mire lehet elég a 49ers és a Raiders, hány főedző jut még Jay Gruden sorsára, mi várható az 1/1-rangadón, ki húzza be az MVP-címet – ezúttal ezekről a témákról mondta el a véleményét öt (rowi, katonadani, Leonidasz007, chester, KGYM) szerkesztő. 

 

 

Patrick Mahomes két gyengébb meccsével, illetve Russell Wilson és Christian McCaffrey hihetetlen teljesítményével máris háromesélyes lett az MVP-címért folytatott küzdelem. Wilson abszolút kiemelkedő játéka a látványos statok hiányában is elég lehet a címre Mahomesszal szemben? Esetleg CMC tud olyan jól játszani, hogy egy Newton nélkül kiharcolt PO-hellyel lenyomja az irányítókat?

rowi: Le is dobom a bombát, szerintem ugyanis jelenleg Wilson van a legelőrébb hármójuk közül. A passzolt yardok számát kivéve ugyanis a Seahawks irányítója mindenben vagy jobb mint Mahomes, vagy ugyanúgy állnak. McCaffrey valóban zseniál, de egy nemirányítótól kb. all-time rekord megdöntésére van szükség és egy nem kiemelkedő QB-évre.

KGYM: Nem lett háromesélyes, CMC minden idők legjobb szezonját előrevetítve sem tud annyira segíteni a csapatán, mint egy épkézláb QB. Sajnos ez van, ez egy ilyen játék. Amúgy Wilson eddig sima nálam.

katonadani: Szerintem McCaffrey leginkább az Év Támadója címre esélyes, ha fenntartja a teljesítményét – nem értékesebb ugyanis a játéka egy jól játszó irányítóénál. Ha ma kéne kiosztani, akkor nálam is Wilson kapná talán egy hajszállal, de hosszú még a szezon, és szerintem Mahomes visszaelőzi.

Leonidasz007: McCaffrey akkor lehet esélyes, ha fenntartja a jelenlegi tempóját vagy csak kicsit esik vissza a teljesítménye, a Panthers viszont bejut a playoffba és megszerzi akár az egyik pihenőhetet is. Ebben az esetben nehéz lenne azt mondani, hogy a QB nélküli Panthersben és a ligában ne ő lenne a legértékesebb játékos. A két sztárirányító „könnyebb” helyzetben van, nekik elég a saját tempójukat tartani kisebb hullámvölgyekkel és megszerezni és viszonylag jó mérleggel playoffba vinni a csapatukat. Ha hasonló teljesítménnyel zárnak, akkor szinte biztos vagyok benne, hogy Wilson lesz az MVP.

 

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!