About the author

11 Comments

 1. 1

  Szilárd Süveges

  ezeket a szelsoseges gondolkodas modokat soha nem fogom megerteni. a rams kb mindent is megadott hogy ramsey naluk legyen. a jaguars meg csak megfizetni sem akarta. na most akkor ha valaki elit akkor az nem mindenkinek elit? vagy a jaxnel jon a rebuild es kiszornak mindenkit? de ha jonne is miert nem eri meg a top penzt egy valoban top jatekos???

 2. 2

  renningan

  Szerintem itt egyszerűen nem volt opció a közös munka. Őt megbántották, sem ő, sem az edzői kar nem volt hajlandó meghunyászkodni. Ha az edző nem akarja a játékost, ha a játékos nem akarja a csapatot, akkor mindegy, mi lenne a jó döntés, úgy is szakítás lesz a vége – és az esetek többségében az edző nyer (lásd pl Clowney és Texans).

 3. 3

  Szilárd Süveges

  A mostani romlott helyzet nem is kérdés hanem ami ide vezetett. Én emlékszem hogy már tavaly mondta ramsey hogy nem fog kedvezményt adni a csapatnak, de akkor nem azt írta hogy egyáltalán nem ír alá. És nem is emlékszem hogy mit csinált amivel kiváltotta az edző haragját. Nem idén hanem korábban. Az hogy “megsérült”/beteget játszik az már egy következménye volt egy romlott viszonynak.

 4. 4

  ducksfan

  Ramsey 16 milliójából amúgy is csak egy elit játékost lehet megfizetni, és ez most Ramsey lesz. Ha helyette valaki más kapná meg ugyanezt a fizetést, akkor is 5 játékos vinné el a sapka felét. Anyagi szempontból mindegy.
  Azt gondolom, hogy ugyan a támadófal lenne/lett volna a prioritás, de nem találtak senkit most, akiért érdemes lett volna nagy befektetést tenni.

 5. 5

  acsdav2

  Valószínűleg Coughlinnak nem tetszett Ramsey viselkedése. Ő nagyon ad, az apró szabályok betartására. Emlékszem Fournette kimaradt egy meccs keretből, mert nem tartotta be az öltözködési szabályt. Meg még volt vele valami ami miatt azt hiszem a a garantált tartalmakat is elvesztette. Szerintem Ramsey egóját valami ilyesmi sérthette meg és hát az ilyen habitusú játékosok nehezen viselnek bármilyen kritikát.

 6. 6

  acsdav2

  Trent Williams?

 7. 7

  renningan

  Ez igaz, de szerintem a Rams nem ott tart, hogy elit játékosra van szüksége, hanem inkább 3-4 jóra. Mert ha Ramsey kidől vagy nem teljesít, akkor mi lesz? Az egész csapatban nincs mélység, a sok pénz nem a jó játékosokra ment el. Egy McVay-rednszerben nincs szükség sztárfutóra vagy sztárelkapóra, mégis 30 milliót fizetnek nekik. Ennyi pénzből három top10-15ös falember kijött volna.

 8. 8

  ducksfan

  Jogos, de ez nem a Ramsey trade-t és esetet értékeli, hanem az előtte megkötött szerződések fölöslegességét/ túlárazottságát.
  Ha ezt leszámítod, akkor a Ramsey trade OK. Amit kap majd fizut, az is OK lesz.
  Ha viszont beszámítod, akkor bármilyen nem o-line csere hiba. Azt még nem hiszem, hogy (optimistán hozzáállás) a GM-k ne tanulták volna meg, vagy gondolkodtak el az o-line fontosságán. Gondolom, nem tudtak most cserélni.
  3-4 jó játékos tényleg kell, de az egy szem Petersért egy csapat sem fog ennyit adni. Majd talán a draft és az FA. BTW: egy SB döntős csapat miért ne lenne win now üzemmódban? Az alapcsapat, edzői stáb maradt.
  Kicsit más, de a Saints is hasonló: elit kezdők, alig mélység. És ők ennyire most nincsenek lehúzva általatok.

 9. 9

  ducksfan

  Szerintem megvárják, hátha Gruden távozásával játszani fog. Illetve lehet inkább AFC-be cserélnék el, ha muszáj.

 10. 10

  magyar_newton

  Hogy ne lenne a Saints-ben mélység? Oké, nem a legmélyebb roster az NFL-ben, de a Ramshez képest olyan mélyek mint a Mariana árok :)

  Ramsey egyébként nem csak a fizetése miatt kerül sokba a Ramsnek, hanem azért is, mert a pénzen kívül még elvesz két évnyi esélyt is arra, hogy fiatal, minőségi játékosokat tudjanak hozni, hogy olcsón tudják kiegészíteni a drága sztárokkal teli rostert.

  Az ilyen trade igazából olyan csapatoknak érné meg, mint amilyen tavaly a Bears volt. Volt pénzük, éppen kihúzták a – szerintük – franchise irányítót, így nem volt égető szükségük a következő 1-2 körre. Az más kérdés, hogy Trubiski úgy néz ki nem lesz megoldás, de amikor meglépték a trade-et, ebben hittek. Most pl. a Browns lehetne egy ilyen csapat. Feltéve, ha jók lennének, ha működne a csapat. Mert tele vannak fiatal, olcsó tehetséggel, megvan a fiatal irányító is, nincs égető szükségük a következő 1-2 évben első körre nekik sem. Ha jók lennének, egy Ramsey jelenthetné az utolsó láncszemet nekik a bajnoki címhez. Vagy ilyen lett volna a Colts, ha Luck nem vonul vissza. Szintén nagyon fiatal, olcsó, mély roster, tele olcsó, jó játékossal. De az igazi áttöréshez kevés az igazi elit, sztár játékos, kellene nekik még 1 vagy 2. (Így, hogy Luck nincs, teljesen más a helyzet, mert lehet, hogy irányítót kell keresniük hamarosan, amihez kelleni fognak a pickek.)

 11. 11

  renningan

  Ezzel egyet is értek. Az érték, a játékos és a pénz, amit majd kap, az teljesen oké. De a korábbi rossz döntések miatt szerintem nem a Rams az a csapat, aminek meg kellett adnia ezt az árat.

  Nem akkor kell nagyon jó áron venni egy csodaszép bútort, ha közben már penészes a fal és lyukas a tető.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team