Connect with us

Hír

Nem javul Newton állapota, messze még a visszatérése

Cam Newton már hét hete nem tudott pályára lépni, és könnyen lehet, hogy nem látjuk már idén. Ian Rapoport információi szerint ugyanis az irányító lábfejének az állapota nem javul, ezért felkeresett egy specialistát Green Bayben, hogy megtudja, mi ennek az oka. A hírek szerint messze lehet még a visszatérése, így felkészülhetünk több heti Kyle Allenre, aki akár a szezon végéig is kezdő maradhat Carolinában.

Allen négy győzelemre vezette a Pantherst, de igazán extrát nem nyújtott, jól menedzselte a játékot, a 49ers védelme által viszont eléggé megtört, és talán mindenki rájöhetett, hogy nem ő lesz a megoldás hosszú távon – ettől függetlenül a draftolatlan státuszát már most túlnőtte és egy nagyon megbízható csere lesz belőle a jövőben.

Jó kérdés, mi lesz Newton sorsa, és ennek fényében keres-e új irányítót a Panthers a holtszezonban. A korábbi 1/1-es QB-nak még 2020-ra van szerződése $18,6 millióért a Panthersnél.

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Gergely Angyal
Gergely Angyal
4 years ago

Annak dacára, hogy úgy látom sokan nem szeretik itthon Newtont (legalábbis a kommentelők közül itt ez tűnt fel), én remélem, hogy még fog tudni magas szinten játszani, és megközelíteni az MVP szezonban hozott formáját.

Mark Horvath
Mark Horvath
Reply to  Gergely Angyal
4 years ago

En birom a palit.. Bar sajnos keves eselyt latok ra, de remelem egyszer visszater a magas szinvonalu jateka.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x