About the author

15 Comments

 1. 1
 2. 2

  Tamer Link

  Végtelenül elfogult Pats szurkolóként kénytelen vagyok elismerni, hogy az őszi szezonunk vége nem fog aranybetűkkel bekerülni a New England csapatának évkönyvébe, DE Minden évben SB nem lehet nyerni és ilyen kusza O fal mögött nem egyszerű egy zsákirányítónak az élete. Remélem a februári meccsre kidolgoznak valami nyerő szisztémát!

 3. 3

  Zoltán Debreczeni

  A Bills elleni meccsen múlik a nagyja. Ha azt fogják, a Cinci és a Miami nagyságrendekkel egyszerűbb. A bye week pedig sok-sok mindenre elég.

 4. 4

  the12thman

  9ers fanként Ha és mégegyszer teszem hozzá ha a San Fransico bejut a Super Bowlba, akkor a Ravensen kívűl láttok olyan csapatot aki megállíthatná őket?
  Chiefs secondary és Mahomes szerintem bucira lenne verve, ez az idei Patset korántsem érzem úgyhogy legyőzheti őket. Jelenlegi forma alapján ítélkezem. Természetesen ők is legyőzhetik értelemszerűen a 9erst, de forma alapján a Baltimoreon kívűl nem igazán érzek mást erre esélyesnek.
  Ti hogy gondoljátok?

 5. 5

  Jakab Ádám

  Verjétek meg mégegyszer a Saintset, ott van a Vikings a Seattle a GBt csak azért nem mondom mert fanként csak remélem hogy tudnak jobban játszani. Attól hogy egyszer megfogtatok egy egy jó csapatot a playoff hozhat homlokegyenest más meccseket. Azon izgulj mi lesz a Playoff elején, ne az SB Ben gondolkodj, mert nagyot csalódhatsz. Láttam én már 15-1 és csapatot egyből kiesni…

 6. 6

  Leonidasz007

  AFC oldalról a Ravensen kivül csak a Patsból nézem ki. Minden szó ellenére amit leírtam ebben a cikkben a Pats ellen a playoffban nem fogadnék senkire. Bármikor elhiszem h BB kifundal vmit vagy brady megrazza magat, osszeall az OL. Szal a Ravensen kivul a Patsről is elhiszem h megveri a 49erst ha ott lesznek.

 7. 7

  the12thman

  Ezt el is mondtam bárki elverheti őket, csak egy sima kérdés volt kiben láttok fantáziát

 8. 8

  the12thman

  Természetesen egy Patsel mindig számolni kell

 9. 9

  Jakab Ádám

  Ebből kiindulva bárki megfoghatja őket aki eljut odáig AFC oldalról.Nem véletlenül lesz ott. Playoff szinten már mindenkivel számolni kell, amekkora közhely annyira igaz. A Houstonnál pl attól függ milyen lábbal kelnek. A Ravens utáni legjobb formájú csapat? A Titans…A Patriotsról és a Chiefsről már beszéltek. A Billsnek top 3 védelme van…a PO ban már nem nagyon matchup kérdése a dolog mint alapszakaszban. A legtöbbet a coaching és a tapasztalat számíthat (lásd Patriots), előbbiben Shanahannal nincs mitől félni, utóbbi viszont hátrány lehet egy Brees Rodgers Wilson trió ellen. Összefoglalva mindegy ki jut a döntőbe ugyanúgy esélye lehet. Én a Ravenst várom mint kb mindenki de ez csak a papírforma, és ugyanolyan estimesét lehetne írni hozzá mint ami fentebb van. Minden ki fog derülni.

 10. 10

  Fetyke

  Igen! A Pats a rutin és a védelme miatt. A Titans és Tannehill formája jobb mint a Ravensé és Lamaré. És én nem írnám le a Chiefs-et sem. A Bills pedig ugyanúgy megszorongatta a Ravenst, mint ti, tehát akkor ők is megverhetnek benneteket. Tömören! Aki bejut az SB-ba az AFC-ből az mind megverhet ott titeket! Már csak azért is, mert annak a csapatnak meg kell vernie előbb a Ravenst vagy a Pats-et a főcsoport döntőben.
  Kicsit nagyképűnek érzem ezt a kérdést…

 11. 11

  the12thman

  Lehet annak tűnt de hidd el nem annak szántam. Próbáltam is utalni rá, hogy egy meccsen bármi meglehet ha egyáltalán eljutunk odáig. Inkább úgy kellett volna kérdeznem ki ellen lennénk underdogok. Sorry a félreértésért.

 12. 12

  the12thman

  Csak simán kíváncsi voltam véleményekre. :)

 13. 13

  Fetyke

  Na látod így már jobban hangzik a kérdésed? :)
  Underdogok nem lennétek senki ellen sem. Az SB-t semleges pályán játsszák, és én még a Ravenst sem tekinteném egyértelmű esélyesnek ellenetek.
  Az SB-n szerintem sokat fog számítani, hogy “ki milyen lábbal tud azon a napon felkelni”?

 14. 14

  acsdav2

  Szerintem a ligának ez a veszte, hogy bemeséli azokat a dolgokat magának, amik nem is léteznek. A Pats amikor SB-ba ment, akkor tényleg egy nagyon jó csapat volt. Még tavaly is, hiába az 5 vereség, mert az mind olyan csapat ellen jött akik nem jutottak PO-ba. De idén nem jók, ezt ki kell mondani. Értem én, hogy képesek előrelépni a PO-ba, de idén egyszerűen nincs minőség a csapatban. Bár, ha Gronk és Brown visszatér akkor ezt visszavonom :D

 15. Pingback: FK! Preview #15 | Fűzővel kifelé!

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team