Connect with us

Minden ami NFL

A Pro Bowl még mindig egy népszerűségi verseny

Az NFL közzétette a 2019-es szezon “legjobbjait” tartalmazó Pro Bowl listát és mint mindig, most is rengeteg furcsaság van benne: hihetetlen szezont produkáló játékosok maradtak ki, a helyükre pedig olyanok kerültek, akik jobb esetben is egy közepes szezont tudhatnak maguknak (hogy nem lehet elfelejteni végre Maurkice Pouncey-t?). Hiába, a név kötelez.

 

 

A teljes Pro Bowl-listát ide kattintva nézhetitek meg, a következőkben mi csak a kimaradókkal foglalkozunk, illetve azzal, kinek a helyén kellett volna bejutnia.

 

AFC/Offense

Quarterback: Ryan Tannehill, Tennessee Titans –> Deshaun Watson, Houston Texans

 

Ryan Tannehill csak nyolc meccsen kezdett idén, így alapvetően nem volt esélye Pro Bowlba kerülni, pedig az idei teljesítményével abszolút megérdemelné. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy jobb játékos, mint Watson, távolról sem. De az, hogy a Titans PO-esélyes, az gyakorlatilag neki köszönhető, és kezdőként pont annyi kiemelkedő meccse volt idén, mint Watsonnak hat meccsel többet játszva (6-6).

  • Tannehill: 266 yard/meccs, 17 TD (2,125/meccs), 5 INT (0,625), 70,85 százalékos passzpontosság, 116,9-es passer rating
  • Watson: 262 yard/meccs, 26 TD (1,85), 11 INT (0,78), 67,8 százalékos passzpontosság, 100,4-es passer rating

A nyers számok persze félrevezetők lehetnek, de Tannehill idén vitán felül konzisztensebb, megbízhatóbb és overall jobban teljesít. Mivel a Pro Bowl elvileg az adott év legjobbjait hivatott díjazni, ráadásul Drew Brees pont ugyanennyi snappel Pro Bowler lett, így a Titans irányítójának is itt lenne a helye.

 

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!