Connect with us

Hír

Nagy változások jöhetnek a Jaguarsnál

Adam Schefter információi szerint nagy változások jönnek Jacksonville-ben a szezon végén – a kérdés csak az, mennyire nagyok.

Három fejes van igazából a Jaguarsnál (a tulajdonos alatt): Doug Marrone főedző, a general manager Dave Caldwell és Tom Coughlin, a futballoldali EVP. Az ő jövőjük mind kérdéses a csapatnál, azonban azt még nem tudni, kinek kell mennie. Schefter forrásai szerint Marrone-nak elég kicsi esélye van a maradásra, egyesek szerint pedig Coughlin magától is lehet, hogy lelépne, hogy a családjával tölthessen el több időt (vagy akár így is tálalhatják).

A Pro Football Network is hasonló információkkal rendelkezik, Benjamin Allbright hozzáteszi, hogy nagy viták voltak a trió közt az irányítókérdés kapcsán (minden bizonnyal Coughlin Folest, Marrone Minshewt akarta kezdetni). Mindhármuknak egyébként 2021-ig van szerződésük a csapattal, ami persze nem jelent semmit.

A Jaguars két éve még AFC-döntőbe jutott, onnan viszont meredek út vezetett lefelé – az utóbbi 26 meccsből 19-et elbukott a gárda, ebből 11-et legalább 10 ponttal -, emiatt pedig több fej is hullhat.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x