Connect with us

Hír

Nagy változások jöhetnek a Jaguarsnál

Adam Schefter információi szerint nagy változások jönnek Jacksonville-ben a szezon végén – a kérdés csak az, mennyire nagyok.

Három fejes van igazából a Jaguarsnál (a tulajdonos alatt): Doug Marrone főedző, a general manager Dave Caldwell és Tom Coughlin, a futballoldali EVP. Az ő jövőjük mind kérdéses a csapatnál, azonban azt még nem tudni, kinek kell mennie. Schefter forrásai szerint Marrone-nak elég kicsi esélye van a maradásra, egyesek szerint pedig Coughlin magától is lehet, hogy lelépne, hogy a családjával tölthessen el több időt (vagy akár így is tálalhatják).

A Pro Football Network is hasonló információkkal rendelkezik, Benjamin Allbright hozzáteszi, hogy nagy viták voltak a trió közt az irányítókérdés kapcsán (minden bizonnyal Coughlin Folest, Marrone Minshewt akarta kezdetni). Mindhármuknak egyébként 2021-ig van szerződésük a csapattal, ami persze nem jelent semmit.

A Jaguars két éve még AFC-döntőbe jutott, onnan viszont meredek út vezetett lefelé – az utóbbi 26 meccsből 19-et elbukott a gárda, ebből 11-et legalább 10 ponttal -, emiatt pedig több fej is hullhat.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!