About the author

31 Comments

 1. 1

  ducksfan

  Nem tudom srácok, hogy csináljátok, de hétről hétre jobbak vagytok.
  Éééééés végre egy autentikus Al Bundy :)

 2. 2

  wolandrule

  Az összes parádés, a Steelers tökéletes. :D

 3. 3

  bjeela

  Bundyyyyy! Tuttamén, hogy Trub nem lehet…

 4. 4

  Laca

  tévedek hogy a pittsburgh wild card es nem hunt?

 5. 5

  Bandi

  I’m an adult duck man! Quack! Quack!

  Kacsahívó Isten az új megváltó!

 6. 6

  Gergely Nagy

  Jó kis girdiron heights 🙂

 7. 7

  Jarred

  Sokat segít, hogy hárman gondolkodunk, és nem egy ember próbál 19-20 meme-et megcsinálni.

 8. 8

  Laca

  fair point!

 9. 9

  Laca

  fu, AB közben erősen megzavarodott a twitteren :D

 10. 10

  Jarred

  A Packers most nyert, a Saints pedig most kikapott. Ez önmagában még nem lenne elég, de ugye azonos lett a két csapat mérlege, és nincs egymás elleni meccs, meg nem is azonos csoportban vannak, tehát semmilyen tie-braker nem segít. Ilyenkor szoktam adni az éppen győztesnek egy kis előnyt, mert ezen a héten nyerni tudott. Tudom, nem tökéletes ez a rendszer, de igazából nincs jó rendszer erre. Bármelyik módszerbe bele lehetne kötni, és ha nem akarok beleőrülni, akkor választanom kell valamit, amit próbálok követni. Nincs nagy különbség a két csapat között, és mivel amúgy sem ezen van a fő hangsúly, ezért nem szoktam túlbonyolítani ezt.

 11. 11

  Tizenkettes

  Tényleg egyre jobb. Az elején voltak kifejezetten gyengék, erőltetettek, de most szinte mindegyik jó lett! Most a legjobb a Chiefsé.

 12. 12

  Fetyke

  Mivel a Packers jelenleg a valóságban is megelőzi a Saints-et, miért kell ezt egyáltalán megmagyarázni?

 13. 13

  Fetyke

  Hogyne lenne tie-braker. A konferencián belüli eredmény miatt a Packers van előrébb. És ha mindketten hozzák a hátralévő meccseiket, akkor ez így is marad végig.

 14. 14

  Kopi3.14

  Mit művel?

 15. 15

  Kopi3.14

  A Phillyt megcsinálnátok úgy, hogy a Lombardi van a kezében? Annyira úgy tartja őket.

 16. 16

  Gergely Nagy

  Rőtyő Inkognito, Raszista nfl gonosz fanok, az NFLPa is gonosz :D

 17. 17

  Jarred

  Nem tévedsz, jelenleg a Steelers áll a wild card helyen. Viszont a Titans nálunk már hetek óta a Steelers előtt van (még abból az időből amikor a Colts volt wild card helyen, és utóbbi kettő csak huntban) és azóta a Titans egyre meggyőzőbb, így nem akartam őket lejjebb rakni.

 18. 18

  acsdav2

  És azt mivel magyarázod, hogy a Packers megelőzi a Saintset? Az egyiket tönkre veri a 9ers a másik meg óriási csatában marad csak alul.

 19. 19

  ahanem

  seahawks :DDDDDDDDDDDDDD

 20. 20

  acsdav2

  Hát talán azért mert a Packersnek egyetlen meccse volt SB contender csapat ellen az is agyon csapta őket. A Saints meg Bridgewaterrel is verte a Seahawkst, a 9erstől meg óriási csatában kapott ki, nem feledve azt a tényt, hogy az Aranyásók nem voltak pechesek a bírói ítéletekkel. Na, mindegy remélem megveritek őket, (még a Medvékben is bízok javuló formájuk miatt, bár tartok tőle, hogy akkor a Medvék titeket is elkapnak) aztán fel se merül az, hogy a jelenlegi formájában a Packers jobb csapat, mint a Saints.

 21. 21

  Fetyke

  Na!!!!
  A Packers megverte a Kansast és minket is (had beszéljek egy kicsit haza).
  Én nem látok semmi olyan ebben a Saints-ben, amitől a packers elé kellene sorolni továbbra sem.

 22. 22

  Raist

  Szerintem (magánvélemény) de eddig messze ez lett a legjobb. Gartula!

 23. 23

  Gáspár Bollók

  Kicsit engem is meglepett a sorrend, mivel a podcastben is az hangzott el (kicsit erősen, bár nem teljesen alaptalanul), hogy a rájátszásban a Packerst bármelyik csapat meg fogja ütni.

 24. 24

  Kopi3.14

  Megint nem vette be a CTE bogyóit?

 25. 25

  acsdav2

  1.Igen, de a Matt Moore-ral felálló Kansast verték ne felejtsd. Titeket meg egy olyan Cousins hiba miatt vertek meg amit a mostani formájában (remélhetőleg) nem követne el.
  2. De ezt te komolyan mondod? Hát nem igaz, hogy nem érzed, hogy az a csapat amelyik egy SNF-on földbe van döngölve a legjobb csapat ellen (szerintem az NFC-ben a 9ers az) az semmikép se jobb annál, aki épphogy kikap tőle.
  3. Szerintem te nagyon ravasz módon próbálod a Packerst minél erősebb csapatként feltüntetni, aztán ha megveritek őket, akkor óriási dicsőség lesz, ha veszítettek, akkor meg elfogadható lesz a vereség :)

 26. 26

  Jarred

  Nem szoktunk mindenben egyetérteni a szerkesztőségen belül, néha előfordul, hogy egy dolgot máshogy látunk.

 27. 27

  Jarred

  Nem szoktunk mindenben egyetérteni a szerkesztőségen belül, néha előfordul, hogy egy dolgot máshogy látunk.

 28. 28

  kitalaltnev

  Zseniális! A Pats és a Rams az élen nálam. Örülök, h. erre a cikkre mindig összeszeditek magatokat! :D

 29. 29

  Fetyke

  1. Jó ilyen szerencsét mindenkinél lehet találni. Seattle-ben úgy nyert a Saints, hogy végig szakadt az eső, ami nagyon megnehezítette a passzjátékot (gyakorlatilag majdnem eltüntetve ezzel az irányítók közötti nem csekély különbséget), a futójátékból meg ők jöttek ki jobban. Megverték a rossz passzban lévő Bears-t is, mert pont jókor találkoztak velük, amikor a medvék hullámvölgyben voltak. Ilyen szerencse faktorok mindig kellenek.
  2. Ne egy csapatból induljunk már ki! A Packers idegenben játszott és kapott ki a 49ers-től, míg a Saints hazai pályán. Most tényleg csak ez alapján kellene rangsorolni a csapatokat? Az igazság az, hogy Brees visszatéréséig jól játszott a Saints, szerintem is kiemelkedett kicsit, azóta viszont visszasüllyedtek a többiek szintjére, és gyakorlatilag bukdácsolnak. Nálam tök egyszerű a képlet! Ha most zárnánk az alapszakaszt, akkor a Saints menne a Packershez januárban (már ha nem kapna ki előtte tőlünk hazai pályán), és ott nem tartanám esélyesnek a New Orleans–i csapatot.
  3.) Én csak nem egy meccsből indulok ki. Összességében én is úgy gondolom szerintem, ahogy nagyjából te. Egy kicsit a 49ers valóban kiemelkedik az NFC-ből, de nem annyira, hogy ha esetleg ne tudná megnyerni a csoportját, akkor is egyértelmű SB esélyesként kezeljem őket. A többi PO-ba jutó csapat esetében pedig szinte bárki megverhet majd bárkit (na jó az NFC kelet győztese most tényleg kilóg egy kicsit lefelé). Én roppant izgalmas rájátszást várok idén ebben a főcsoportban. Míg a másikban legalább annyira unalmasat.

 30. 30

  acsdav2

  2.Én megértem, ha nem egy meccsből akarsz kiindulni (ez alapján te biztos nem kedveled a college footballt :D ), de azért a Packersnek mégis csak az volt az a meccse amivel megmutathatták volna, hogy na ők tényleg SB esélyesek. Mert a Chiefs és a Vikings elleni győzelem a fent említett okok miatt ezt nem igazolták. Az a vereség pedig szerintem elfogadhatatlan, így nem lehet őket igazi favoritnak nevezni. A Saintsnél nem volt még olyan meccs ami miatt én levenném őket erről a polcról.
  3. Na akkor biztos nem így alakul. :D Én most már örülnék, ha a Pats nem jutna döntőbe, de most megint leírjuk a Patset, felhúzzuk ezzel Bradyt aztán megint ott lesznek a döntőben a végén….. Ne essünk ebbe a hibába, tanuljunk a tavalyiból :)

 31. 31

  Gergely Nagy

  Valami olyasmi 🙂.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team