Connect with us

Podcast

Triple Coverage #185 – A 15. forduló legfontosabb meccseinek összefoglalója

Kibeszéltük a 15. NFL-vasárnap legérdekesebb, legfontosabb meccseit, és a rájátszásra is kitekintettünk kicsit!

Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok fel iTunes csatornánkra, de SoundCloudon is eléritek az aktuális epizódot, illetve a Spotifyon is elérhetőek vagyunk! ERRE a linkre jobb klikk –> “link mentése másként” opcióra kattintva pedig le is tudjátok tölteni a teljes epizódot.

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Fetyke
Fetyke
2019-12-17 00:33

Az NFC-ben kicsit bonyolultabb a helyzet, mint ahogyan a fiúk azt számolták. Mert ha a Vikes nyeri a két hátralévő meccsét, és a 49ers kikap az utolsó fordulóba Seattleben, akkor azonos mérleggel állnának és a tie brakert a Vikings nyerné (a közös ellenfelek ellen elért jobb eredménnyel), azaz a SF csak a 6. kiemelést vinné és a miénk lenne az 5. Pontosan ezért kerülhet sokba a Falcons elleni vereség. Ráadásul ebben az esetben a Packers lenne a 3. kiemelt, és a Seattle nem az első helyet csak a másodikat szerezné meg, mert ők is elvesztenék a tie brakert a Saintsel szemben az egymás elleni eredmény miatt. Ellenben, ha a Packers megveri a Vikingst, akkor egészen más a helyzet, ekkor már hármas körbeverés lenne, amiből a Saints jönne ki legrosszabbul, tehát övék lenne a 3. kiemelés, a Packers lenne a második (számításaim szerint mind a 49ers, mind a Seahawks ellen elvesztené a tie brakert), és ekkor az NFC nyugati csoport győztese vinné az első kiemelést, a vesztese pedig az 5.-et. És akkor nem számoltunk semmilyen váratlan vagy nem is annyira váratlan vereséggel.

katonadani
Reply to  Fetyke
2019-12-17 09:37

na, erre a vikings 5. kiemeléses forgatókönyvre valóban nem gondoltam még a 9ers vereségével

Skyfire
Skyfire
2019-12-17 14:37

én azért örélnék ha a Pats megtartaná a kiemelést mert jó focit akarok látni a playoffba, és ha a Kansas meg a Ravens lesz a kiemelt, tök felesleges megnézni az AFC meccseket, borítékolható a KC – Ravens. egy kicsit fáradt KC lehet fogható a Patsnek, ha nem is győznek de szoros izgalmas meccset hozhat, aztán lehet tök mindegy mi lesz, így is KC – Ravens elődöntő lesz. azt nem tudom hogy a Titans vagy Steelers lenne izgalmasabb ellenfél a KC-nek…
az AFC nem tűnik olyan izgalmasnak most decembernek így számomra, viszont az NFC remélem igazi tüzijáték lesz januárban

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x