About the author

8 Comments

 1. 1

  acsdav2

  Ha nincs a Dolphins elleni utolsó fordulós vereség, akkor sanszos, hogy meg lett volna idén is a SB. De áldja az ég, hogy nem lett meg nekik! :) Én egyébként a mai napig nem értem, hogy egy nappal több felkészüléssel miért nem voltak hajlandóak felkészülni arra a meccsre.

 2. 2

  Plota

  Ha valami csoda folytán meglett volna az a meccs (mondjuk a végén Fitz TD helyett INT-et dob), akkor is kikapott volna a Pats ez első adandó alkalommal, szóval nem lett volna ebből SB idén. 60 perc alatt bármelyik csapat több pontot tett volna fel, mint a mostani Pats O. Nincs ezzel semmi gond, ott is emberek dolgoznak/játszanak, és azért 20-ból 11x nem is jött ki a lépés. Csak az “elmúlt10év” mondatja azt mindenkivel, hogy a Pats tuti jobb, aztán lám, egy Dolphins is el tudja picsázni őket bármikor… :D Egyébként go Pats! :)

 3. 3

  renningan

  A 11x nem jött ki a lépés elég durva megfogalmazás :D másnak 60 év alatt nem jön ki ennyiszer a lépés, a közel 50 százalékos arány all time best :D

 4. 4

  acsdav2

  1.Hát csak normálisan kellett volna hozzáállni a meccshez. Amikor a Billst verték én azt gondoltam, hogy komoly tényezők lesznek a PO-ban. Ha azt a teljesítményt tudták volna hozni, egy félidő alatt lerendezik a Dolphinst.
  2. Én továbbra is tartom, hogy akkor meg lett volna a SB. A Titans a Chiefst is verte volna az első meccsen, mert nem készültek volna úgy a futás ellen. A Pats egy hét pihenőnek köszönhetően visszavág a Texansnak, a Ravens-Titanst pedig nincs okunk feltételezni, hogy másképp alakulna. A Pats-Titansre pedig Henryre alaposan felkészül már BB, a secondary ellen pedig Tannehill nem nyer meccset. :)

 5. 5

  katonadani

  a Ravens-Titanst nincs okunk feltételezni, hogy máshogy alakul, de a Pats-Titanst és a Chiefs-Titanst van? :D
  (btw a Chiefs elsősorban azzal állította meg a futást, hogy feltett 35 pontot)

 6. 6

  d zoli

  Már akkorra kiégett kabalák voltak. Böbi, JMC, Tibi. Mind.

 7. 7

  acsdav2

  1.Igen. :D Mert a Titans igazából a Ravens ellen sokkolt először és akkor esett le mindenkinek, (aki már csak a Chiefs volt) hogy oké na itt szinte tökéletes játék kell, hogy nyerjünk ellenük. Ezért gondolom, hogy a Wild-Card körben a Chiefs kb úgy kezdett volna, mint a Texans ellen és a Titans ezt kihasználta volna. Az AFC döntőt meg a rutin miatt adnám meg a Patsnek. A Wild Card meccsen végig az érződött, hogy nincs akkora tűz a csapatban, mert 3 nyert meccsben senki sem hit. És így is csak 1 pontnyi (gyakorlati) vereséget szenvedtek. Illetve Henryre is jobban készültek volna.
  2. A Chiefs valóban hibátlan volt a támadójátékot tekintve, de a kulcs az volt, hogy a 3 pontszerző drive után 3 punttal végződő drive-ja volt a Titansnek. Ott dőlt el a meccs. Persze igazad van, kellett a támadósor hozzá, de a védelmet is dicséret illeti szerintem.

 8. Pingback: Januári patreonos cikkeink | Fűzővel kifelé!

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team