Connect with us

Hír

A koronavírus miatt növelhetik a gyakorlócsapatok létszámát

Minden félnek hasznos, egy évre szóló szabálymódosítási javaslatot tárgyal az NFL, Mike Garafolo információi szerint 12-ről 16 főre növelnék a gyakorlócsapatok létszámát a 2020-as szezonra a koronavírus  miatt.

Ugyan nyilván nem lenne megoldás több sztárjátékos ideiglenes elvesztésére ez a változás, de összességében a csapatoknak segítséget nyújtana. Az ötletet még egyeztetni kell a játékosok szakszervezetével is, de meglepő lenne, ha nem támogatnák, hiszen ez több munkalehetőséget jelent a játékosoknak.

A gyakorlócsapatok az új Kollektív Szerződés értelmében egyébként is nőttek 10-ről 12 főre, de ahogy sok minden mást is, a koronavírus ezt is felülírhatja, legalábbis erre a szezonra. Mindenesetre ez a szabálymódosítás jó ötletnek tűnik, még ha alapvetően kis lépésnek is tűnik.

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Fetyke
Fetyke
4 years ago

Szerintem akár meg is maradhatna végleg ez a szabály…

Gergely Nagy
Gergely Nagy
4 years ago

Mindig is gondolkoztam, hogy a ps-be miért csak 10 fős akár 20-25 ember is simán elférne, sokkal kevesebb tehetség kallódna el.

László Varga
László Varga
4 years ago

Jó lenne egy részletes cikk a PS változásairól, mert ennél egy csomó szintén jelentős dolog történt, pl. korlátozott “ingázási” lehetőség roster-PS között, ideiglenes/alkalmi 55-ös roster, PS bérezése, PS tagság változása stb. Előre is köszönöm, ha nem fizetős lesz! :)

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x