Connect with us

Hír

Lamar Jackson: Alábecsültük a Titanst, ezért kaptunk ki

A Ravens a tavalyi alapszakasz talán legjobb csapata volt, a Super Bowl egyik legnagyobb favoritja. Az éppen hogy rájátszásba jutó Titans elleni meccs is országos egyesnek tűnt, ehelyett jó nagy pofon lett a találkozó vége. A regnáló MVP Lamar Jackson szerint mindezt maguknak köszönhetik, ugyanis alábecsülték az ellenfelet.

“Nem akarok előre örülni az idei esélyeinkkel kapcsolatban, mert abból semmi jó nem születik. Elég csak megnézni a Titans elleni rájátszásmeccsünket, ahol kikaptunk egy olyan csapattól, amit az emberek szerint simán vernünk kellett volna. Minden héten háború van, soha nem becsülhetsz alá senkit, és mi ezt tettük”

– mondta LJ a Load Management podcastben.

A Ravens első kiemeltként fogadta a 6. kiemelt Titanst hazai pályán, a mérkőzést pedig 28-12-re nyerte meg a vendég csapat. Lamar Jackson a szezon egyik legrosszabb meccsét hozta (három turnover), a védelem semmit nem tudott kezdeni Derrick Henryvel (195 futott yard), nettó meglepetés volt az egész találkozó.

A Ravens idén is favoritnak számít, ennek ellenére, vagy még inkább épp ezért Jackson nagyon jól teszi, hogy 16-0-s szezonjóslatok helyett megpróbál a földön maradni – ártani egész biztosan nem fog.

16 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
16 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Fetyke
Fetyke
2020-06-17 10:00

Azért nyilatkozat terén még kicsit fejlődnie kell Lamarnak. :) Javaslom elemzésre a BB-TB kettős nyilatkozatait. :D
Mielőtt félreérti valaki :) :számomra szép és becsülendő ez a fajta őszinteség. De a csapat szempontjából nem biztos, hogy szerencsés ilyen nyilatkozatokat tenni. Rengeteg további kényelmetlen kérdést eredményezhet ugyanis ez a nyilatkozat mind a főedző, mind pedig a csapattársak számára…

Vicgeordie
Vicgeordie
Reply to  Fetyke
2020-06-17 11:37

Ráadásul jelzi azt is, hogy nem túl okosak. Mert legyinthetsz a Titans jó alapszakasz zárására, de miután győztek egy olyan stadionban, ahol összesen 2 csapat győzött playoff meccsen az elmúlt 20 évben, már csak illett volna kicsit komolyabban venni őket…

katonadani
Reply to  Vicgeordie
2020-06-17 11:37

bezzeg a Browns stadionjában 30 éve nem nyert senki playoffban!

Vicgeordie
Vicgeordie
Reply to  katonadani
2020-06-17 12:18

Így van. És pont ugyanannyi playoff meccset rendeztek ott, mint a Gilette-ben, így a párhuzam tökéletes :)

Zoltán Kövecses
Zoltán Kövecses
Reply to  Vicgeordie
2020-06-17 13:40

jajmmááá… miért rontod el ? :)

Sestertius
Sestertius
Reply to  Vicgeordie
2020-06-17 14:54

Mivel a pats kerete is pont ugyanaz volt mint az elmúlt 20 évben így szerintem nem olyan rossz a párhuzam ;)

Fetyke
Fetyke
Reply to  Sestertius
2020-06-17 15:26

Az irányító egyezett! :D

Lecc Go Pecc
Lecc Go Pecc
Reply to  katonadani
2020-06-17 13:53

😄😄😄😄😄 made my day

acsdav2
acsdav2
Reply to  Vicgeordie
2020-06-17 11:42

Mondjuk a Pats elleni győzelem alapján pont senki nem tudta eldönteni, hogy mire képes a Titans. Az alapszakasz végi forma alapján kb kiütéses győzelmet kellett volna aratni Foxboroban és nem időt húzva középső futásokat hívva.

acsdav2
acsdav2
Reply to  Fetyke
2020-06-17 11:37

Én nem hiszem például, hogy lebecsülték volna őket. Egyszerűen vannak olyan napok amikor nyersz és vannak olyanok amikor vesztesz. Mindenki egy kicsit rosszabb napot fogott ki. Az OC azzal, hogy 2 4.kísérletre is középső futást hívott. A védelem azzal, hogy Henryről mindenki lecsúszott egyszer egyszer. Az elkapók pedig egy elejtett TD-vel és egy felpattanó INT-tel.

Fetyke
Fetyke
Reply to  acsdav2
2020-06-17 12:07

Én is hajlok erre, csak akkor meg minek ilyeneket mondani? Miért kell kellemetlen helyzetbe hozni a társakat és a főedzőt? Mert nyilván a sajtó most egy darabig ezt fogja kérdezni Harbaugh-tól.

Sestertius
Sestertius
Reply to  Fetyke
2020-06-17 14:54

túlpörgeted ezt kicsit… :) emberek ők is, és ha végigmasíroznak az nfl nagy részén, rekordokat döntögetve, akkor simán megesik, hogy úgy állsz ki, hogy ez sima lesz, koncentráljunk a következőre (WR dropnál a szokásos mantra, hogy már azt figyelte, hogy merre tovább, holott a labda még a levegőben volt)
Szerintem szó sincs arról, hogy az edzői kar bárkit lebecsült volna, feltételezem arra értette, hogy a csapatársak fejben már a következő meccsre gondoltak.. és ez valószínűleg így is történt.. tele volt a meccs egyéni hibákkal.. (ET.. omg..)

Én azt gondolom, hogy ez pozitív, ez egy tanulási folyamat, ahol kapott egy maflást, tanul belőle, és legközelebb 110% ig csak a következő meccsre fókuszál..
(simán lehet, hogy TB-nek is volt fiatalként ilyen meccse, csak ő szerencsésen jött ki belőle – ez majd – remélhetőleg – a korral változik (hajlamosak vagyunk átsiklani felette, hogy rohadt fiatal játékos – fiatalabb mint Burrow és már 2 év tapasztalata van!!))

Fetyke
Fetyke
Reply to  Sestertius
2020-06-17 15:42

Ezért írtam, hogy ne értsetek félre. :)
És ezért mondtam, hogy okosabb lenne ilyeneket nem mondogatni. Mert nem csak én tudom túlpörgetni a dolgokat, hanem a sajtó (főleg az amerikai) is hajlamos ilyenre. :)
Szerintem sincs ebben annál több, mint amit mondtál. De ha egyszer az a fránya firkász el akarja adni a lapot, akkor jobb meggondolni, hogy miket mond neki az ember.

Lecc Go Pecc
Lecc Go Pecc
2020-06-17 14:00

Asztat mondom, igenis legyen tökös MVP Úr és tessék egy 16-0 ás szezont prognóztizálni…. ahogy azt kell. Nem kell itt szerénykedni….

juhaszvik
juhaszvik
2020-06-17 14:07

Fogalmam sincs, hogy egy PO meccsen hogy lehet valakit alábecsülni. Nem a legerősebb keret ment ki? Nem készültek fel taktikailag? Előző este buli volt? Akár már inkább a wildcard punnyadás…

Mondjuk ettől ez még egy teljesen jó, “féldiplomatikus” válasz volt. Ráadásul ő egy olyan QB, akit most nagyjából bármilyen mélységbe lemehetne, de nem teszi. Van nagyjából 30 csapat, akik mindent megadnának azért, hogy náluk nyilatkozgasson ilyeneket.

László
László
Reply to  juhaszvik
2020-06-17 19:44

Jobb volt az ellenfél, ennyi a lényeg, a többi csak magyarázkodás.

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x