Connect with us

Hír

Lamar Jackson: Alábecsültük a Titanst, ezért kaptunk ki

A Ravens a tavalyi alapszakasz talán legjobb csapata volt, a Super Bowl egyik legnagyobb favoritja. Az éppen hogy rájátszásba jutó Titans elleni meccs is országos egyesnek tűnt, ehelyett jó nagy pofon lett a találkozó vége. A regnáló MVP Lamar Jackson szerint mindezt maguknak köszönhetik, ugyanis alábecsülték az ellenfelet.

“Nem akarok előre örülni az idei esélyeinkkel kapcsolatban, mert abból semmi jó nem születik. Elég csak megnézni a Titans elleni rájátszásmeccsünket, ahol kikaptunk egy olyan csapattól, amit az emberek szerint simán vernünk kellett volna. Minden héten háború van, soha nem becsülhetsz alá senkit, és mi ezt tettük”

– mondta LJ a Load Management podcastben.

A Ravens első kiemeltként fogadta a 6. kiemelt Titanst hazai pályán, a mérkőzést pedig 28-12-re nyerte meg a vendég csapat. Lamar Jackson a szezon egyik legrosszabb meccsét hozta (három turnover), a védelem semmit nem tudott kezdeni Derrick Henryvel (195 futott yard), nettó meglepetés volt az egész találkozó.

A Ravens idén is favoritnak számít, ennek ellenére, vagy még inkább épp ezért Jackson nagyon jól teszi, hogy 16-0-s szezonjóslatok helyett megpróbál a földön maradni – ártani egész biztosan nem fog.

16 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
16 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Fetyke
Fetyke
4 years ago

Azért nyilatkozat terén még kicsit fejlődnie kell Lamarnak. :) Javaslom elemzésre a BB-TB kettős nyilatkozatait. :D
Mielőtt félreérti valaki :) :számomra szép és becsülendő ez a fajta őszinteség. De a csapat szempontjából nem biztos, hogy szerencsés ilyen nyilatkozatokat tenni. Rengeteg további kényelmetlen kérdést eredményezhet ugyanis ez a nyilatkozat mind a főedző, mind pedig a csapattársak számára…

Vicgeordie
Vicgeordie
Reply to  Fetyke
4 years ago

Ráadásul jelzi azt is, hogy nem túl okosak. Mert legyinthetsz a Titans jó alapszakasz zárására, de miután győztek egy olyan stadionban, ahol összesen 2 csapat győzött playoff meccsen az elmúlt 20 évben, már csak illett volna kicsit komolyabban venni őket…

katonadani
Reply to  Vicgeordie
4 years ago

bezzeg a Browns stadionjában 30 éve nem nyert senki playoffban!

Vicgeordie
Vicgeordie
Reply to  katonadani
4 years ago

Így van. És pont ugyanannyi playoff meccset rendeztek ott, mint a Gilette-ben, így a párhuzam tökéletes :)

Zoltán Kövecses
Zoltán Kövecses
Reply to  Vicgeordie
4 years ago

jajmmááá… miért rontod el ? :)

Sestertius
Sestertius
Reply to  Vicgeordie
4 years ago

Mivel a pats kerete is pont ugyanaz volt mint az elmúlt 20 évben így szerintem nem olyan rossz a párhuzam ;)

Fetyke
Fetyke
Reply to  Sestertius
4 years ago

Az irányító egyezett! :D

Lecc Go Pecc
Lecc Go Pecc
Reply to  katonadani
4 years ago

😄😄😄😄😄 made my day

acsdav2
acsdav2
Reply to  Vicgeordie
4 years ago

Mondjuk a Pats elleni győzelem alapján pont senki nem tudta eldönteni, hogy mire képes a Titans. Az alapszakasz végi forma alapján kb kiütéses győzelmet kellett volna aratni Foxboroban és nem időt húzva középső futásokat hívva.

acsdav2
acsdav2
Reply to  Fetyke
4 years ago

Én nem hiszem például, hogy lebecsülték volna őket. Egyszerűen vannak olyan napok amikor nyersz és vannak olyanok amikor vesztesz. Mindenki egy kicsit rosszabb napot fogott ki. Az OC azzal, hogy 2 4.kísérletre is középső futást hívott. A védelem azzal, hogy Henryről mindenki lecsúszott egyszer egyszer. Az elkapók pedig egy elejtett TD-vel és egy felpattanó INT-tel.

Fetyke
Fetyke
Reply to  acsdav2
4 years ago

Én is hajlok erre, csak akkor meg minek ilyeneket mondani? Miért kell kellemetlen helyzetbe hozni a társakat és a főedzőt? Mert nyilván a sajtó most egy darabig ezt fogja kérdezni Harbaugh-tól.

Sestertius
Sestertius
Reply to  Fetyke
4 years ago

túlpörgeted ezt kicsit… :) emberek ők is, és ha végigmasíroznak az nfl nagy részén, rekordokat döntögetve, akkor simán megesik, hogy úgy állsz ki, hogy ez sima lesz, koncentráljunk a következőre (WR dropnál a szokásos mantra, hogy már azt figyelte, hogy merre tovább, holott a labda még a levegőben volt)
Szerintem szó sincs arról, hogy az edzői kar bárkit lebecsült volna, feltételezem arra értette, hogy a csapatársak fejben már a következő meccsre gondoltak.. és ez valószínűleg így is történt.. tele volt a meccs egyéni hibákkal.. (ET.. omg..)

Én azt gondolom, hogy ez pozitív, ez egy tanulási folyamat, ahol kapott egy maflást, tanul belőle, és legközelebb 110% ig csak a következő meccsre fókuszál..
(simán lehet, hogy TB-nek is volt fiatalként ilyen meccse, csak ő szerencsésen jött ki belőle – ez majd – remélhetőleg – a korral változik (hajlamosak vagyunk átsiklani felette, hogy rohadt fiatal játékos – fiatalabb mint Burrow és már 2 év tapasztalata van!!))

Fetyke
Fetyke
Reply to  Sestertius
4 years ago

Ezért írtam, hogy ne értsetek félre. :)
És ezért mondtam, hogy okosabb lenne ilyeneket nem mondogatni. Mert nem csak én tudom túlpörgetni a dolgokat, hanem a sajtó (főleg az amerikai) is hajlamos ilyenre. :)
Szerintem sincs ebben annál több, mint amit mondtál. De ha egyszer az a fránya firkász el akarja adni a lapot, akkor jobb meggondolni, hogy miket mond neki az ember.

Lecc Go Pecc
Lecc Go Pecc
4 years ago

Asztat mondom, igenis legyen tökös MVP Úr és tessék egy 16-0 ás szezont prognóztizálni…. ahogy azt kell. Nem kell itt szerénykedni….

juhaszvik
juhaszvik
4 years ago

Fogalmam sincs, hogy egy PO meccsen hogy lehet valakit alábecsülni. Nem a legerősebb keret ment ki? Nem készültek fel taktikailag? Előző este buli volt? Akár már inkább a wildcard punnyadás…

Mondjuk ettől ez még egy teljesen jó, “féldiplomatikus” válasz volt. Ráadásul ő egy olyan QB, akit most nagyjából bármilyen mélységbe lemehetne, de nem teszi. Van nagyjából 30 csapat, akik mindent megadnának azért, hogy náluk nyilatkozgasson ilyeneket.

László
László
Reply to  juhaszvik
4 years ago

Jobb volt az ellenfél, ennyi a lényeg, a többi csak magyarázkodás.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x