Connect with us

Hír

Lamar Jackson: Alábecsültük a Titanst, ezért kaptunk ki

A Ravens a tavalyi alapszakasz talán legjobb csapata volt, a Super Bowl egyik legnagyobb favoritja. Az éppen hogy rájátszásba jutó Titans elleni meccs is országos egyesnek tűnt, ehelyett jó nagy pofon lett a találkozó vége. A regnáló MVP Lamar Jackson szerint mindezt maguknak köszönhetik, ugyanis alábecsülték az ellenfelet.

“Nem akarok előre örülni az idei esélyeinkkel kapcsolatban, mert abból semmi jó nem születik. Elég csak megnézni a Titans elleni rájátszásmeccsünket, ahol kikaptunk egy olyan csapattól, amit az emberek szerint simán vernünk kellett volna. Minden héten háború van, soha nem becsülhetsz alá senkit, és mi ezt tettük”

– mondta LJ a Load Management podcastben.

A Ravens első kiemeltként fogadta a 6. kiemelt Titanst hazai pályán, a mérkőzést pedig 28-12-re nyerte meg a vendég csapat. Lamar Jackson a szezon egyik legrosszabb meccsét hozta (három turnover), a védelem semmit nem tudott kezdeni Derrick Henryvel (195 futott yard), nettó meglepetés volt az egész találkozó.

A Ravens idén is favoritnak számít, ennek ellenére, vagy még inkább épp ezért Jackson nagyon jól teszi, hogy 16-0-s szezonjóslatok helyett megpróbál a földön maradni – ártani egész biztosan nem fog.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!