Connect with us

Hír

Újabb nagy név kapta el a koronavírust, Xavien Howardot nem tiltják el

A napokban Facebookon beszámoltunk arról, hogy pár Texans- és pár Cowboys-játékos is pozitív koronavírus-tesztet produkált, köztük Ezekiel Elliott is (illetve még jóval korábban Von Miller is). Most újabb nagyobb névről derült ez ki, méghozzá a Broncos safetyjéről, Kareem Jacksonról – írja Adam Schefter. Jacksonnak megfázásos tünetei voltak, de teljes felépülést várnak az orvosok. A safety ott volt a Denverben rendezett tüntetésen, felvonuláson, de állítólag nem ott, hanem kicsit később kapta el a vírust.


Xavien Howard, a Dolphins kiváló cornerbackje nem fog eltiltást kapni az NFL-től, írja Hal Habib. Howardot még decemberben tartóztatták le kapcsolaton belüli erőszak vádjával – a menyasszonyával történt az állítólagos incidens -, de februárban ejtették ellene a vádakat, így jogilag tisztázták, de ettől függetlenül az NFL eltilthatta volna. Nem tette.

A liga egyik legjobban fizetett cornerbackje tavaly csak öt meccsen szerepelt és négy éves karrierje alatt csak egyszer játszott végig egy szezont (összesen 24 meccset hagyott ki). Az biztos, hogy eltiltás miatt most nem kell kényszerpihenőre mennie.


Mindeközben Donald Trump ismét Kaepernickről kérdezték. Az elnök azt mondta, hogy ha az irányító megérdemli, akkor állást kellene kapnia az NFL-ben. Azt is hozzátette, hogy úgy gondolja, hogy a játéka nem volt elég jó, igazából ezért nincs csapata három éve. Trump korábban is ezen az állásponton volt publikusan, szerinte a rossz játéka miatt nincs munkája az NFL-ben Kaepernicknek, ami erősen megkérdejelezhető álláspont, hogy finoman fogalmazzunk.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!