Connect with us

Hír

Letartóztatták a Giants rúgóját

A koronavírusjárvány miatt meglehetősen sivár volt a Kékfény-rovatunk, a szokottnál sokkal kevesebb letartóztatás történt eddig az NFL-ben idén. Ezen most a Giants rúgója, Aldrick Rosas próbált meg segíteni, és a TMZ.com szerint mindent megtett a bilincsért.

A hírek szerint a rúgó felfüggesztett jogosítvánnyal vezetett, áthajtott a piros lámpán, majd belehajtott egy kamionba. Már ezek után is elég nagy bajban volt, ő azonban rátett még egy lapáttal és egyszerűen elhagyta a helyszínt, amivel kimerítette a hit and run bűntény fogalmát.

De ez még mindig nem minden. Miután elhajtott a helyszínről, lerobbant az összetört kocsija, Rosas pedig úgy döntött, hogy akkor sétálva folytatja az útját. Amikor a rendőrök rátaláltak, akkor épp véres kezekkel és lábakkal bóklászott nem messze a baleset helyszínétől, ráadásul fennáll a gyanúja, hogy mindezt ittasan tette.

A rúgó idén egy 3,259 millió dolláros RFA-tenderrel játszik, a hosszú távú terveinek nagyon nem tett jót ez az incidens – pláne, ha még eltiltást is kap a ligától.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!