Connect with us

Érdekességek

Newton a kedvenc divíziójába igazolt

Cam Newton tegnap aláírt a Patriotshoz, amivel rögtön nőttek a csapat PO-esélyei, az irányító pedig hirtelen az top10-es MVP-jelölt lett a fogadóirodáknál (ne feledjük, Vegasnál a Patriots volt a legesélyesebb az irányító megszerzésére). Ha megnézzük Newton statisztikáit az AFC East ellen, akkor nem meglepő a fogadóirodák optimizmusa:

  • 7-1-es mérleg
  • Passzpontosság: 59% (149/252)
  • Passzolt yard: 1 851
  • 14/3 TD/INT
  • 95.5-es passer rating
  • 52 futás 334 yardért és 3 TD-ért

Newton eddigi karrierje során oda-vissza verte a Patriotsot, ennek függvényében érthető, hogy Bill Belichick miért helyezte a legmagasabb polcra az irányítót a nyilatkozataiban. A Dolphins és a Jets ellen is 2-0-s mérleget tud felmutatni még a panthersös időkből, egyedül a Billsnek sikerült egyszer győznie Newton ellen: 2013-ban 24-23-ra nyert a Buffalo hazai pályán.

Egy 5-1-es csoporton belüli mérleggel alighanem nagyon sok Patriots-szurkoló kiegyezne idén is.

12 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
12 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
bjeela
bjeela
3 years ago

Az akkor volt. Cam ügyes kisfiú, de egyre gyengébben muzsikált 2015-től. Ehhez társult a sérülésáradat és a depresszív, zavart viselkedése is. BB nagyjából úgy jár vele majd, mint AB-vel…

Megawatt Szvetozár
Megawatt Szvetozár
Reply to  bjeela
3 years ago

“BB nagyjából úgy jár vele majd, mint AB-vel…”
Cam is megcsinálja majd Zsizellt? ;)

bjeela
bjeela
Reply to  Megawatt Szvetozár
3 years ago

Ennek a Zsizellnek vénségére határozottan romlik az ízlése. Bár azt nem értem, milyen kapcsolat áll fenn BB és Zsizell között, hogy ilyen hatással van rá a Nagy úr, de ha te mondod…

Megawatt Szvetozár
Megawatt Szvetozár
Reply to  bjeela
3 years ago

A szerelemben nem szabad logikát keresni!

Krisztian Fekete
Krisztian Fekete
Reply to  Megawatt Szvetozár
3 years ago

Megcsinálta volna, ha nem költöznek el. :D

Fetyke
Fetyke
3 years ago

“Ha megnézzük Newton statisztikáit az AFC East ellen, akkor nem meglepő a fogadóirodák optimizmusa:”
De pont meglepő! Ezek a statisztikai adatok közepesnek mondhatók, semmi extra…. A fogadóirodák “optimizmusát” egyetlen dolog magyarázza, a fogadók (nevezzük őket szurkolónak) esztelensége.

renningan
renningan
Reply to  Fetyke
3 years ago

A 7-1-es mutató azért nem közepes, és a többi statisztika sem :D és speciel a Pats ellen jobb számokat hozott, mint Brady, ha jól rémlik :D

Oké, megy a hájp, most fel van robbanva az nfl világa, minden csapból ez folyik. Anno Tebow-val is ez volt, de Newton azért bőven más szint :)

ahanem
ahanem
Reply to  renningan
3 years ago

a semminél egyszerűbb… :DDD

Fetyke
Fetyke
Reply to  renningan
3 years ago

Amióta Cousins a Vikingsba igazolt 5-0 az NFC keleti csapataival szemben. :D Akkor ezen logika alapján a Dallas akkor járna a legjobban, ha cserélne Kirkért és hagyná a fenébe Prescottot. :D
Az 59%-os passzpontosság valóban nem közepes. Manapság még annyi sem. :D Mint ahogy az 1851 yard (meccsenként 231 yard) sem éri el még a közepest sem. :D A TD/INT arány az valóban nagyon jó. A futást meg így közel a 31 felé inkább el kell felejteni… Azért ez így inkább felemás statisztikai lap a szememben.

Ezzel együtt én nem vagyok Cam ellen, szerintem (is) jobb lesz, mint azt sokan várják. Bár amikor visszanéztem a passz statisztikáit akkor kicsit elborzadtam, mert sokkal jobbra emlékeztem tőle.

ahanem
ahanem
Reply to  Fetyke
3 years ago

azok a számok a karrierátlaga kb egyébként (59.6%; 232.3 yd), szóval nála pont kimeríti a közepest

Józsi14
Józsi14
3 years ago

túl sok a dácsia dászter reklám mostanába

RA7
RA7
3 years ago

Ha a Jaguarsba igazolt volna akkor egy fél cikk lenne róla, most meg egyből mindenki pörög a dákón megint. Attól nem lesznek jobb egy közepes csapatnál idén.

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x