Connect with us

Hír

A Seahawks leigazolná Josh Gordont, ha visszaengedi a liga

Josh Gordon a sokadik eltiltását tölti jelenleg, de a még mindig csak 29 éves elkapó továbbra sem adja fel, rendületlenül próbál visszatérni. Nem tudni, hogy az NFL ebben partner lesz-e, de ha igen, akkor máris van egy csapat, ami tárt karokkal várja – a Seattle Seahawks (via ESPN).

Gordon az elmúlt három évben mindössze 28 meccsen lépett pályára három különböző csapatban (Browns, Patriots, Seahawks), egyszer sem szerzett 1000 yardot, illetve a TD-ket sem termelte (6). Tavaly 11 meccsen 27 elkapásból 426 yardot és egy TD-t jegyzett, ebből hét elkapást és 139 yardot a Seahawksban.

Nem valószínű, hogy visszatér már a korábbi All-Pro formájához, de egy korrekt és olcsó 3. számú WR még lehet belőle. A Seahawksál erre lenne is esélye, a WR3 posztért David Moore-ral és Phillip Dorsettel kellene megküzdenie, ami nem egy lehetetlen feladat.

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
László
László
3 years ago

Ő mintapéldánya annak, hogy hogyan lehet egy ígéretes karriert teljesen lenullázni.

Vicgeordie
Vicgeordie
Reply to  László
3 years ago

Igazából nem nullázta le (teljesen): a fagyira valót megkereste, voltak kifejezetten jó meccsei/időszakai és még gyűrűje is van (illetve volt, amíg el nem árvereztette). Az tény, hogy kb a tizedét hozta ki annak, ami lehetett volna…

ClayMatthews52
Reply to  Vicgeordie
3 years ago

egy fantasy győzelmet hozott nekem

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x