Connect with us

Hír

Antonio Brown meggondolta magát. Megint

Nem tartott sokáig a negyedévente visszavonuló Antonio Brownnak, hogy meggondolja magát. A tegnap kvázi visszavonuló játékos ezúttal egy Instagram-posztban követelte az NFL-től, hogy adjon már végre valami támpontot vele kapcsolatban, mert így nem tud tárgyalni az iránta érdeklődő csapatokkal.

“Az elmúlt 11 hónapban mindent megtettem, amit az NFL kért tőlem. Hozzáférést biztosítottam a telefonjaimhoz, így tisztában van az összes üggyel kapcsolatban, amit a média eltorzított. A kérteknek megfelelően eljártam a terápiákra. Az életem minden aspektusán keményen dolgoztam, és ennek köszönhetően egy jobb ember lettem. A tény, hogy elutasítjátok egy határidő megszabását, és az okok, hogy még mindig nem zártátok le az ellenem folyó vizsgálatot, elfogadhatatlan. Amennyiben tényleg törődtök a jólétemmel, úgy haladéktalanul követelem az ügyem tisztázását.

A jogi csapatom megállás nélkül érdeklődik a helyzetemet illetően, de soha nem kap választ. Milyen alapon teheti meg ezt a liga? Szükségem van információkra a helyzetemmel kapcsolatban, mert így nem tudok beszélni az irántam érdeklődő csapatokkal, amik csak arra várnak, hogy az NFL döntsön. Történelmet kell írnunk!”

Az NFL sokak szerint valóban nem a legtisztességesebben járt el Brownnal kapcsolatban. A liga hónapok óta szöszöl az elkapó ügyeivel, és ahelyett, hogy kiosztott volna például egy egyéves vagy korlátlan idejű eltiltást (utóbbi ellen fellebbezhetett volna, mint Josh Gordon vagy bármelyik renitens), csak belengette, hogy AB Commissioner Exempt Listre kerül, ha valaki leigazolja. Ez utóbbi azt jelenti, hogy nem lesz eltiltva, de nem is játszhat, míg döntés nem születik az ügyében, aminek minden bizonnyal amúgy is egy eltiltás lesz a vége. Magyarán Brown duplán bűnhődik.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!