Connect with us

Hír

Deshaun Watson Mahomesszal ellentétben rövidebb szerződést szeretne

Patrick Mahomes átírta a szabályokat új, 10 éves gigahosszabbításával, azonban egy másik irányító, aki szintén akkor érkezett a ligába, mint a Chiefs QB-ja és szintén a posztja legjobbjai közt emlegethetjük a nevét, várhatóan máshogy áll majd a saját új szerződéséhez.

A Houston Chronicle információi szerint ugyan egyelőre nincs a küszöbön egy megállapodás a Texans és Deshaun Watson közt, azonban az irányító következő szerződése egyáltalán nem fog Mahomeséra hasonlítani, ugyanis Watson inkább rövid, három évre szóló hosszabbítást szeretne. Mivel 2021-ig szól az újoncszerződése, így három éves hosszabbítással 2024 márciusában járulhatna újra a kasszához (vagy kaphatna franchise taget a Texanstól).

A Texanstól láthattuk már, hogy ha (O’Brien által) fontosnak ítélt játékosról van szó, akkor hajlandó a zsebébe nyúlni, hiszen Laremy Tunsil rekordszerződést kapott a posztján (4 év, $76,3 millió). Nos, Watson kvázi biztosan nem fog rekordszerződést kapni Mahomes 45 milliós átlaga után, de Russell Wilson 35 milliós átlagát túllépheti majd.

7 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
acsdav2
acsdav2
3 years ago

Óriási szerencséje volt BOB-nak eddig. Mahomes hosszútávra ment, Prescott elfogadta a taget, Cousins is korrekt áron írt alá. Nagy esély ez, hogy a 2 évnek köszönhetően összerakjon egy jó hosszabbítást. 3 év 105M ami tulképp 5 év 122M, átlagban 24M.

camillo 7777
Reply to  acsdav2
3 years ago

Kirk kapitány szerződéséről irtak a fiúk?

Fetyke
Fetyke
Reply to  camillo 7777
3 years ago

Nem nagyon lett volna mit írni róla. Kapott egy két éves, évi 33 milliós hosszabbítást, aminek következtében még 3 évig szerződés alatt áll.
Viszont ez becsapós, mert 2022-ben 45 milliót foglalna a fizetési sapkából, ami nyilván nem maradhat így. Így 2 év múlva újra tárgyalnak majd egymással feltehetőleg.

camillo 7777
Reply to  Fetyke
3 years ago

Kösz a választ, és ebből mennyi a garantált? 100%?

Fetyke
Fetyke
Reply to  camillo 7777
3 years ago

Gyakorlatilag igen. Az idei és a jövő évi fizuja teljesen garantált már most, és jövő március 20-án garantálttá válik a 2022-es fizetése is.

acsdav2
acsdav2
Reply to  camillo 7777
3 years ago

Írtak egy keveset (nyilván 2 éves hosszabbításról nincs mit írni igazán), de valamiért a FA piac nyitásakor történt csöndben a hosszabbítás, ezért kevesen figyeltünk fel rá.

ThySoul
ThySoul
3 years ago

Bármi esély amúgy arra hogy nem marad a Texansnal? Mármint BoB az edző, lehet észrevette már hogy nem teljesen százas szegény, emiatt pedig úgy dönt hogy akkor inkább menne máshová. (Még a tag miatt se kell aggódni, picit emberkedik és már el is passzolják egy kevéske cigipapírért)

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x