Connect with us

Hír

Deshaun Watson Mahomesszal ellentétben rövidebb szerződést szeretne

Patrick Mahomes átírta a szabályokat új, 10 éves gigahosszabbításával, azonban egy másik irányító, aki szintén akkor érkezett a ligába, mint a Chiefs QB-ja és szintén a posztja legjobbjai közt emlegethetjük a nevét, várhatóan máshogy áll majd a saját új szerződéséhez.

A Houston Chronicle információi szerint ugyan egyelőre nincs a küszöbön egy megállapodás a Texans és Deshaun Watson közt, azonban az irányító következő szerződése egyáltalán nem fog Mahomeséra hasonlítani, ugyanis Watson inkább rövid, három évre szóló hosszabbítást szeretne. Mivel 2021-ig szól az újoncszerződése, így három éves hosszabbítással 2024 márciusában járulhatna újra a kasszához (vagy kaphatna franchise taget a Texanstól).

A Texanstól láthattuk már, hogy ha (O’Brien által) fontosnak ítélt játékosról van szó, akkor hajlandó a zsebébe nyúlni, hiszen Laremy Tunsil rekordszerződést kapott a posztján (4 év, $76,3 millió). Nos, Watson kvázi biztosan nem fog rekordszerződést kapni Mahomes 45 milliós átlaga után, de Russell Wilson 35 milliós átlagát túllépheti majd.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!