Connect with us

Hír

Nem túl valószínű, hogy Brandon Scherff hosszabbít Washingtonban

Már csak egy hete maradt a csapatoknak és a franchise tagelt játékosoknak a megegyezésre egy hosszú távú szerződés kapcsán – ha ez nem sikerül, akkor a tag alatt játszanak idén (vagy csak erre az évre kaphatnak fizetésemelést, de ez kvázi sosem fordul elő). John Keim információi szerint a washingtoni franchise és a guard Brandon Scherff között minden bizonnyal nem fog összejönni ez a hosszabbítás, nem optimisták a felek ennek kapcsán.

Scherff $15,03 milliót fog keresni így 2020-ban, ezt teljesen garantáltan megkapja, hiszen már aláírta a taget. Az aláírás egyébként azt is jelenti, hogy mindeképpen meg kell jelennie az edzőtáborban, tehát nem holdoutolhat – amelyik tagelt játékos még nem írta alá, az hivatalosan nem áll szerződésben a csapattal, így megteheti, hogy csak az első forduló előtt jelentkezik munkára, akkor is megkapja a pénzét.

A korábban 1/5-re kiválasztott Scherff egy stabil, jó guard, a Washington támadófalának legjobb embere, így fontos lenne megtartani Dwayne Haskins fejlődése érdekében is.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!