Connect with us

Hír

Eddie Goldman is kiüli a szezont

Újabb sztár jelentette be, hogy idén nem lép pályára a koronavírus miatt: a Bears kiváló belső védőfalembere, Eddie Goldman. Azt egyelőre nem tudni, hogy veszélyeztetettként döntött-e az opt out mellett, vagy egyszerűen csak nem akar kockáztatni.

Goldman szerződése eredetileg a 2022-es szezon végéig volt érvényes, de az opt out miatt a kontraktusa csúszik egy évet. Idén 4,75 millió dollárt kereshetett volna, ráadásul mindezt garantált alapfizetésként – erre az összegre továbbra is jogosult, az opt out miatt nem veszít egy centet sem, mindössze egy évvel később kapja meg (ez az összeg az idei évre fel is szabadul).

A védő 2015-ben második körös volt, mára a Bears védőfalának egyik legjobbjává vált. 2018-ban hosszabbított a csapattal négy évre 42 millió dollárért, amiből 25 millió garantált.

6 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
camillo 7777
3 years ago

Jaj ha ezt meglátja Béja…..🙄

dfssdf
dfssdf
3 years ago

Várom hogy ki lesz az első aki visszavonulás utána visszatér csak azért hogy opt out-olhasson :)

Krisztian Fekete
Krisztian Fekete
Reply to  dfssdf
3 years ago

AB! :D

ClayMatthews52
3 years ago

Funchess is kiüli a Packersnél. Így azért még gázabb a draft…

snookerista
snookerista
3 years ago

Sportolók erősek és erős az immunrendszerük. Pl . Magyar úszókon úgy végigment a vírus, hogy észre se vették, az NBA játékosoknál is ez volt. Nem értem miért félnek annyira .

Megawatt Szvetozár
Megawatt Szvetozár
Reply to  snookerista
3 years ago

A srác 193 cm magas és majdnem másfél mázsa (145 kg). Ekkora testsúly iszonyú megterhelést jelent a szívnek, akkor is, ha egy lépést sem tenne. Ráadásul arra edzik őket, hogy rövid idől alatt adjanak le óriási erőt és teljesítmény, a kitartásuk többnyire nagyon gyenge.
Ha az úszókat mondod, Phelps ugyanilyen magas (193), viszont a versenysúlya 90 kg körül volt és nem lehet mondani, hogy nem lett volna rajta izom.
Szerintem a falemberek kifejezetten veszélyeztetettek, a másik cikkben írták is, hogy sokan ülik ki a szezont közülük.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x