Connect with us

Érdekességek

Jordan Love megegyezett a Packersszel, ezzel pedig történelmet írt

A Packers megegyezett az első körös Jordan Love-val: az irányító négyéves szerződést kapott 12 383 470 dollár értékben, amiből 6 566 160 dollár aláírási bónusz, illetve az egész szerződés teljesen garantált. Ezelőtt soha egyetlen 1/26-os sem kapott teljesen garantált szerződést.

Az újoncok szerződésével nem lehet variálni: minden fixen meg van határozva, az előírtnál nem lehet sem többet, sem kevesebbet fizetni. Gyakorlatilag csak azzal lehet játszani, hogy a szerződés mekkora része garantált. Ez a top pickeknél nyilván nem kérdés, az utóbbi években azonban egyre inkább kitolódott a határvonal.

Két éve az első 22 választott kapott teljesen garantált szerződést, tavaly viszont az 1/23-as Tytus Howard és az 1/24-es Josh Jacobs is kiharcolta ezt magának. Várható volt, hogy a tendencia idén is folytatódni fog, ami Jordan Love-val részben be is igazolódott.

Ugyanakkor az 1/25-ös Brandon Aiyuk esete nem egyértelmű. Az elkapó közel egy hete írta alá az újonc szerződését, de az OverTheCapen kívül egyik forrás sem írta azt, hogy a kontraktus teljesen garantált lenne. A Spotrac szerint például a 49ers játékosa 12 531 342 dolláros fizetéséből csak 11 602 523 dollár garantált, így elképelhető, hogy csak jövőre születik meg az első teljesen garantált 1/25-ös szerződés.

9 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
9 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ahanem
ahanem
3 years ago

Lámárdzsekszon elvan a teljesen garantált szerződése nélkül is.

Fanyul23
Fanyul23
Reply to  ahanem
3 years ago

Amig ossze nem torik addig gecijolelvan..

Lecc Go Pecc
Lecc Go Pecc
Reply to  Fanyul23
3 years ago

comment image

Zalán Szabó
Zalán Szabó
Reply to  Fanyul23
3 years ago

Miért várja valaki h mikor törik össze??? Ezzel ő is tisztába van. Nem lenne egyszerűbb szimplán csak élvezni azt ahogy játszik??? Bármennyire is nehéz elfogadni ő egy üde színfoltja az irányítóknak

Fanyul23
Fanyul23
Reply to  Zalán Szabó
3 years ago

Olvasd el mit irtam es mire vonatkozott, aztan fuss neki ujra. Szerintem.

Walter Mitty
3 years ago

(Upsz! Elolvastam az FK-nak ezt a fenti cikkét. Korábban még sohasem olvastam el. Most először. Nem is gondoltam volna, hogy ezzel ma történelmet írok!)

Wyatt
Wyatt
Reply to  Walter Mitty
3 years ago

ezzel most eléggé egyetértek :)

camillo 7777
Reply to  Walter Mitty
3 years ago

Mire gondolsz?

Walter Mitty
Reply to  camillo 7777
3 years ago

(a cikk alaptalanul bombasztikus címére, az üres újságírói frázisra)

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x