Connect with us

Hír

Kelvin Harmon ACL-szakadást szenvedett, Devonta Freemant kivágta a saját ügynöke

Miközben repülnek a 20+ milliós szerződések, néhány kisebb volumenű esemény is történt a ligában. A Washington elkapója, Kelvin Harmon ACL-szakadás miatt kénytelen kihagyni az idei szezont, a Texans kivágta az OLB Chris Landrumot, a szabdügynök futó Devonta Freemant pedig a saját ügynöke tette lapátra.

Ian Rapoport információi szerint a tavaly 6. körös Harmonnak egy otthoni edzés során sikerült elszakítani az térdszalagját. Az elkapó 2019-ben 482 snapen volt a pályán, minden meccsen játszott, 30 elkapásból 365 yardot szerzett, illetve a speciális egységben is hasznos volt. A kiesésével Trey Quinn, Cam Sims, Steven Sims, Cody Latimer és a 2020-as 4. körös Antonio Gandy-Golden közül kaphat valaki nagyobb szerepet.


A Texans kivágta Chris Landrumot. A 2016-ban draftolatlan játékos 2018 óta volt a csapat tagja, de csak összesen 6 tackle-t jegyzett ez idő alatt, így nem meglepő a menesztés.


Az NFL.com információ szerint Kristin Campbell közölte a futó Devonta Freemannel, hogy többet nem szándékozik képviselni. Ennek oka feltehetően az, hogy Freeman előbb pedzegette a visszavonulást, ki akarta ülni a 2020-as szezont, végül pedig kijelentette, hogy játszani akar, de csak mint később kiderült, irreálisan sok pénzért cserébe.

Campbell volt az, aki összehozott a futónak egy 5 éves, 41,25 millió dolláros szerződést 2017-ben, idén pedig kiharcolt egy 4 millió dollár körüli fizetést a Seahawksszal, de a futó ezt kevesellte, azóta pedig nem is érdeklődött iránta senki. Úgy tűnik, az ügynök megunta Freeman lehetetlen igényeinek kielégítését.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!