Connect with us

Hír

Raheem Mostert cserét kért a 49erstől

Raheem Mostert elégedetlen a fizetésével, és mivel a 49ers nem hajlandó fizetésemelést adni, ezért inkább továbbállna. Ennek elősegítése érdekében a futó kérte az elcserélését a csapattól – minderről a játékos ügynöke számolt be a Twitteren.

Mostert tavaly írt alá egy 3 éves szerződést, mellyel évi 2,9 millió dollárt keresne. Nem nagy pénz, pláne egy olyan játékosnak, aki tavaly 5,6 yardos átlaggal 772 yardot és nyolc TD-t szerzett a földön. Ugyanakkor Kyle Shanahan rendszere híres arról, hogy bármilyen futóból kihozza a legjobbat, így máshol nehezebb dolga lenne megismételnie eddigi teljesítményét.

A 49ersnek még 12 millió dollárnyi cap space-e van, így papíron belefért volna az emelés, de mivel a futó még két évig szerződés alatt áll, nem meglepő, hogy a csapat nem ment bele az emelésbe. Emiatt a csere sem túl valószínű, ennyi pénzért ilyen minőségű futót nehéz találni, és az érte kapott hátsó körös pickkel sem lenne beljebb a gárda.

5 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
snookerista
snookerista
2020-07-09 09:12

Volt egy jó meccse a Green Bay ellen és már emelést kér mikor a futók közül se mondanám, hogy a legjobbak között van , pl. elkapni se tud.
Nem hiszem, hogy valaki 7-8 milliót fog neki adni. 776 yard se extra, sztem ezt egy rookie is megfutja

camillo 7777
2020-07-09 10:47

Nem kellene pattognia. Hozzon le egy durva brutál évet aztán akkor esetleg lehet róla beszélni.

RA7
RA7
Reply to  camillo 7777
2020-07-09 13:15

Azt itt nem fogja amennyire rotálva vannak a futók. Máshol meg nem lesznek még ilyen számai se

László
László
2020-07-09 12:08

Csak szerintem pofátlan dolog 1 évvel a szerződéskötés után pattognia fizetésemelésért? Egész karrierjében ez volt messze a legjobb szezonja, sőt az első értékelhető, szóval hozzon még egy ennél jobbat és akkor talán elhiszem, hogy megérdemli a nagyobb pénzt.

snookerista
snookerista
Reply to  László
2020-07-09 15:26

Akkor pattoghatna ha nem egy kiemelkedő meccse lenne a GB ellen akik nem egy világverő csapat főleg a futás elleni D-ük.
Persze ö is érzi ha most nem kap egy jó fizető szerződést sohasem. Nem egy kiemlkedő futó, de ezzel csak azt éri el ha holdoutolni probálna, kivágják nincs sok halott pénz és könnyen lehet potolni. Ö meg annyiért amennyit akar nem fog kelleni senkinek

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x