Connect with us

Érdekességek

Ryan Fitzpatrick idén beérheti Troy Aikmant, Steve Youngot és Tony Romót

Ryan Fitzpatrick az egyik legszerethetőbb figurája az NFL-nek, annak ellenére, hogy soha nem volt igazán jó irányító. Ennek ellenére valahogyan mindig sikerült a kezdőbe verekednie magát, és mindössze 1 780 yard kell neki ahhoz, hogy a top 30 legtöbb passzolt yarddal rendelkező irányítói közé kerüljön.

Fitzpatrick 7. körös volt 2005-ben, újoncként négy meccsen kapott szerepet a Ramsben, majd két évig csak a padot koptatta. Ezután a Bengals kezdőjében találta magát, majd négy évig volt a Bills játékosa, ahol többnyire kezdőként számítottak rá.

Nem váltotta meg a világot Buffalóban, így később kipróbálhatta magát a Titansnél, a Texansnál, a Jetsnél és a Bucsnál is, tavaly pedig Miamiba tette át a székhelyét. Ez idő alatt 32 886 yardot passzolt, ami a 39. legtöbb valaha – ha összejön még 1780, akkor megelőzi többek között a Hall of Famer Troy Aikmant, Steve Youngot, YA Title-t, illetve Alex Smith-t és Tony Romót. Nem semmi teljesítmény egy játékostól, aki karrierje során nyolc csapatban is megfordult.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!