Connect with us

Hír

A Seahawks Clay Matthews és Everson Griffen után érdeklődik

A Seahawks pass rusher egysége az egyik, ha nem a legrosszabb jelenleg az NFL-ben, így természetesen folyamatosan mennek a találgatások, hogy érkezik-e erősítés a posztra. Most Michael Silver arról számolt be, hogy a csapat továbblépett Jadeveon Clowney-ról, mert nem hajlandó annyit fizetni a játékosnak, amennyit az kér, emellett viszont Everson Griffen és Clay Matthews után is érdeklődik a gárda.

Griffen kapcsán nem először hallani az érdeklődésről, már márciusban is szó volt közös szimpátiáról, de akkor nem valósult meg semmi – legutóbb a Packersről lehetett hallani Griffen kapcsán, mint potenciális kérő. Matthews felől viszont kvázi egész holtszezonban nem lehetett hallani semmit, miután a Rams kivágta márciusban.

Az látszik, hogy a Seahawks nem áll meg Jamal Adams megszerzésénél és szeretné még erősíteni a védelmét, ehhez pedig elsősorban nyilván a pass rushon keresztül vezet az út. Meglátjuk, ki akad végül a Halászsasok hálójába.

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Fanyul23
Fanyul23
3 years ago

Milyen egyszeru keplet, nincs pass rushered, probalj valamit tenni ez ellen. Legalabb igyekezz ezt a latszatot erositeni.
Barcsak olvasna ezt a cikket valaki New Yorkban🤗

d zoli
d zoli
Reply to  Fanyul23
3 years ago

comment image

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x