Connect with us

Hír

Deandre Baker 10 évet is kaphat, Quinton Dunbar megúszta

Fegyveres rablás miatt indult eljárás a Giants korábbi első körös cornere, Deandre Baker és a Seahawks corner Quinton Dunbar ellen még májusban, és a Pat Leonard információi szerint úgy néz ki, csak egyikük ússza meg az ügyet. Bakert négy vádpont alapján állítják bíróság elé és ha bűnösnek találják, akkor 10 évtől életfogytig tartó börtönbüntetést is kaphat, míg Dunbar ellen nem emelnek vádat bizonyíték hiányában.

A TMZ eredeti információi szerint a két játékos egy sütögetéses buliban vett részt a Florida állambeli Miramarban, ahol egy vita alakult ki, ami elfajult, Baker pedig előhúzott egy félautomata fegyvert. Dunbar segített neki és négy drága órát és 11 ezer dollárnyi készpénzt és egyéb értékeket vittek el Baker utasítására, aki egy harmadik embert arra is utasított, hogy lőjön le valakit, aki épp besétált a buli helyszínére. Szerencsére senkit nem lőttek le végül.

A party résztvevői szerint előre eltervezett rablás volt, ugyanis három menekülő autó volt stratégiailag elhelyezve a helyszín körül, így egyből távozni tudtak. Később kiderült, hogy a rablás egy illegális kockás szerencsejáték party közben történt, amin 15-20-an vettek részt.

Jelenleg mindkét védő a Commissioner’s Exempt listáján van, és a hírek fényében a 22 éves Baker jó eséllyel még sokáig ott is marad. Dunbar is egyelőre a listán marad, még nem tudni, hamarosan visszatérhet-e a Seahawkshoz, vagy az NFL is végigviszi a nyomozását az ügyben, ami akár eltiltással is járhat.

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
camillo 7777
3 years ago

Na hát az ilyenekre nem mondok már semmit.

Tibor Cseh
Tibor Cseh
3 years ago

Inkább ki kellene tüntetni.Leleplezett egy illegális szerencsejátékra szakosodott bandát,akik még jól át is verték az ügyfeleiket.Köszönjék meg nekik a rendőrök.

Tizenkettes
Tizenkettes
3 years ago

Ha jól néztem, másfél millát keresett (volna) az első két évében Baker…

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x