Connect with us

Hír

DeMarcus Lawrence-t a felesége győzte meg arról, hogy játsszon

DeMarcus Lawrence helyzete nagyon sokáig kérdéses volt, az opt out határidő előtt nem sokkal több olyan riport is megjelent, melyek szerint azt tervezi, hogy kiüli a szezont. Végül ez nem történt meg, és mint kiderült, mindez a feleségének köszönhető.

“A döntést a nejem hozta meg. Tulajdonképpen kijelentette, hogy ki van zárva, hogy ne játsszak idén. Nagyon tisztelem őt. Tudom, hogy mindent elintéz otthon, hogy maradéktalanul gondját viseli a gyerekeknek, így nekem nincs más dolgom, mint a munkámra koncentrálni”

– mondta Lawrence az újságírók kérdésére pénteken.

A Cowboys pass rushere tavaly írt alá egy 5 éves, 105 millió dolláros szerződést, amiből 31 millió dollárt már meg is kapott. Idén 16,9 millió dollárt vihet haza, ami kifejezetten jó pénz azok után, hogy az előző szezonban mindössze öt sacket gyűjtött.

8 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
8 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
bjeela
bjeela
3 years ago

Megőrültél, Demarcus?! Gyerekeket csinálsz, családot alapítasz és most meg nem akarsz pénzt keresni? Itthon akarsz lebzselni egész nap? Miből fogod eltartani a gyerekeidet és engem? Most szépen fogod magad, kimész azon az ajtón és azonnal elindulsz dolgozni és vissza ne gyere addig, amíg nem hoztad haza azt a 16,9 millió dollárt! Addig ez a két láb zárva lesz előled és megmondalak anyámnak, hogy milyen férj és apa vagy. Ugye tudod, hogy milyen a mama, ha mérges… Na, kotródj!

pritek
pritek
Reply to  bjeela
3 years ago

Majdnem. Annyi kulonbseggel, hogy “megmondalak anyadnak”.

bjeela
bjeela
Reply to  pritek
3 years ago

Szar életed lehet, kedves Pritek… Együttérzésem.

Staten Island
Staten Island
Reply to  bjeela
3 years ago

Általában így megy, de ahol már több, mint $30 millió a kasszában van, nem hiszem, hogy nagy gond lenne. Ott, ahol a feleség hoz így és ilyen formában döntéseket egy papucs férj is kell, ne rejtsük ezt véka alá!

bjeela
bjeela
Reply to  Staten Island
3 years ago

Nemááááá! A ficere az imádott családja és az imádott sportága között vívódott, mire az asszonyka megnyugtatta, hogy minden rendben lesz, ő megoldja, menjen csak nyugodtan, nincs miért aggódnia. Az pedig, hogy ezt a fickó nyilvánosságra hozta, egyértelművé téve, hogy csodálja és imádja a nejét csak még szebbé teszi a sztorit. Émmeg beledöglöttem volna, ha nem karikírozom ki.

camillo 7777
Reply to  bjeela
3 years ago

Zseniális. 😂😂😂

Debreceni József
Debreceni József
3 years ago

Már megkapta a nagy pénzt, hova hajtson? Bőven elég az 5 sack😁

camillo 7777
3 years ago

Én nem bántam volna ,ha otthon marad. 😁😜

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x