Connect with us

Hír

Gregg Williams: Jamal Adams unatkozni fog Seattle-ben

Nagy port kavart a Jamal Adams trade, Gregg Williamsre pedig mindig lehet számítani, ha valami meghökkentőt akarunk hallani. A Jets védőkoordinátora most például azt mondta a csapat sajtótájékoztatóján, hogy a safety unatkozni fog Seattle-ben (via Jets Media).

“Jamal unatkozni fog, mert ők nem használják a safetyjeiket olyan sokoldalúan, mint mi. Persze mi is csinálunk ilyen általános sémákat, de mi megpróbáljuk kiemelni a játékosainkat. Láthattátok, hogy a legproduktívabb évét hozta le tavaly, mert kiemeltük a képességeit.”

Williams a Seahawks egyszerűbbnek mondható cover3 sémájára utal itt, amit régóta használnak Carrollék. Legalábbis Williamséhez képest mindenképp egyszerűbb, aki folyamatosan változtat, elrejt dolgokat, sok feladatkörrel látja el játékosait. Azt nem feltétlen mondhatjuk, hogy ez lenne a sikeresebb hozzáállás, és azt sem gondolnánk, hogy mondjuk Kam Chancellor nagyon unatkozott volna Seattle-ben, amíg ott játszott nagyjából a Jamal Adamsnek szánt szerepkörben.

A Seahawks főedzője, Pete Carroll visszaszólt egyébként, hogy az ő játékosai nem hibáznak annyit, mint Williamsnél. Azt is megkérdezték Carrolltól, hogy Adams hozza-e magával a tehetségét pass rusherként is, erre pedig az volt a válasz, hogy az biztos, hogy Gregg Williamst nem hozza magával.

A 14. fordulóban összecsap majd a Seahawks és a Jets, pikánsnak ígérkezik a mérkőzés.

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
pritek
pritek
3 years ago

Szerintem o inkabb kussoljon, hogy kollektivan el lehessen felejteni azt a szegyent, hogy meg a ligaban van.

d zoli
d zoli
Reply to  pritek
3 years ago

Szekunder szégyen. Persze ő nem érez ilyesmit.

snookerista
snookerista
3 years ago

Nagyon fog unatkozni hogy végre playoffba lehet és nem egy lyukas védelmet kell folyamatosan befoltoznia😂😂😂

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x