Connect with us

Hír

Minkah Fitzpatrick tovább növelné interceptionjei számát

Minkah Fitzpatrick érkezése nagyon jó hatással volt a Steelers védelmére tavaly, még egy szintet lépett az amúgy is kiváló defense. A safety 57 tackle-t, 5 interceptiont, egy kierőszakolt- és két összeszedett fumble-t jegyzett tavaly, ez pedig elég volt arra, hogy beszavazzák a Pro Bowlba és beválasszák az All-Pro keretbe is. Idén Fitzpatrick emelni akar a szinten és még több interceptiont akar szerezni csapata számára.

“Hat interceptiont céloztam meg. Tavaly öt volt, ezt szeretném túlszárnyalni. Úgy gondolom, tavaly kihagytam pár lehetőséget, szóval hatot vagy hetet szeretnék idén.”

– mondta Fitzpatrick a csapat hivatalos oldalán.

A játékos azt is elmondta, hogy a szerepköre változatlan lesz, ami oda vezethet, hogy még jobb teljesítményt fog tudni lerakni az asztalra, hiszen egy évet már eltöltött ebben a rendszerben.

“Tavaly voltam először teljes értékű free safety, deep safety, úgyhogy még tanulom. Sokat akartam tanulni a mély safety pozícióról és hogy hogyan tudnék fejlődni. Az egyik dolog, amin javíthatnék az az, hogy kicsit alacsonyabban játszok, jobban hajlítom a térdeim. Robbanékonyabbnak is kell lennem és élesebben kell kijönnöm az irányváltásokból. Ezeken a részleteken próbálok javítani minden nap az edzéseken.”

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
d zoli
d zoli
3 years ago

Jameis is szeretné növelni az interceptionjai számát.

Más: nem azért nem fog összejönne MF-nek, mert ne fejlődne. Egyszerűen jobban fognak ellene tervezni.

bjeela
bjeela
Reply to  d zoli
3 years ago

Sose feledd: ember tervez, ist…

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x