Connect with us

Hír

TRADE: Második körös védőfalembert szerzett a Vikings

Nap közben még arról jött hír, hogy a Raiders kivágta a védőfalember PJ Hallt, azonban végül a Vikings felvette a telefont és adott érte egy kondícionális hetedik körös draft picket, amit akkor kap meg a Las Vegas-i franchise, amennyiben Hall hat meccsen keresztül a Vikingek rosterén lesz – írja Adam Schefter.

Hallt a második körben draftolta a Raiders két éve, nagy reachnek számított, még maga a játékos is meglepődött, hogy ilyen hamar elkelt. Potenciálja volt, de az egyetemi másodosztályban tudott csak dominálni, így akkor is tudni lehetett, hogy fejlődésre van szüksége – a profik közt viszont nem tudott érvényesülni. A Raiders állítólag azért is akart megválni tőle ilyen hamar, mert már megint túlsúlyosan érkezett meg a csapat edzőtáborába.

A Vikingsnak szüksége volt egy kis mélységre a védőfal közepén, miután Michael Pierce úgy döntött, kiüli az évet. Azt remélik, Hallból sikerül kihozni a potenciálját egy kis edzői munkával.

8 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
8 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Fetyke
Fetyke
3 years ago

Mélyítésnek jó lesz, a hetedik kör nem drága érte.
Remélem Watts él az ölébe pottyant lehetőséggel, és megmutatja, hogy legalább a fele benne rejtőzik annak, mint amit mi innen belelátunk.

acsdav2
acsdav2
3 years ago

Gruden zseniális :) Állandóan megy a duma, hogy őt aztán nem érdekli a többi elemző, neki a mentalitás nagyon sokat számít és emiatt hajlandó óriási reachekre. És most egy 2.körös játékostól váll meg, akinek probléma van a hozzáállásával. Szép munka….

Fetyke
Fetyke
Reply to  acsdav2
3 years ago

A legjobban az tetszik, hogy NT-ént túlsúlyosan jelenik meg az edzőtábor elején. :) A hír hallatán vagy 100 védő és támadó falember kapott azonnal a szívéhez irigykedve. :D

packernation
packernation
Reply to  Fetyke
3 years ago

Hall nem nose tackle. 3 tech és a játéka a fürgeségére épül.

Fetyke
Fetyke
Reply to  packernation
3 years ago

A draftra nose tackleként jelentkezett. És nekünk is akként lenne rá szükségünk, úgyhogy nálunk ehet nyugodtan…

RA7
RA7
3 years ago

Miért kap kompenzációs picket a Raiders ha kivágta??

katonadani
Reply to  RA7
3 years ago

nem vágta ki hivatalosan,(csak az insiderek megtudták, hogy meg fog történni), de a vikings inkább adott érte egy picket, hogy biztos az övé legyen, mert waiveren valószínűleg más elvitte volna előlük

reszelo.aladar
reszelo.aladar
3 years ago

Lehet, hogy a Raiders belátta, hogy nem fejleszthető…Bár ők általában a játékosok fejlesztésében nem erősködtek. az elmúltévekben…sem…

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x