Connect with us

Hír

Anthony Barr és Bruce Irvin szezonjának is vége

Tovább bővül a komoly sérülést szenvedett játékosok listája: a Vikings egész évre elveszítette a linebacker Anthony Barrt, a Seahawks pedig hasonlóan járt a pass rusher Bruce Irvinnel. Előbbinek a mellizma szakadt el, utóbbi ACL-szakadást szenvedett.

A Vikings pocsékul kezdte a szezont: jelenleg 0-2-vel áll a csapat, és ugyan Barr nem játszott jól, egy kezdő játékos elvesztése nagyon ritkán segít kimászni a gödörből. A helyét minden bizonnyal Troy Dye, az idei negyedik körös újonc fogja átvenni.

A Seahawks a Minnesotával ellentétben zseniálisan kezdett, legutóbb a Patriotsot legyőzve sikerült 2-0-ra javítani a mérleget. A győzelemnek ugyanakkor ára volt: kidőlt a csapat legjobb pass rushere, Bruce Irvin. A védő 1,5 meccs alatt öt siettetést jegyzett, ami Jamal Adams nyolca után a második legtöbb volt a csapatban.

A Seahawks ráadásul elvesztette a safety Marquise Blairt is a szezonra, akinek szintén a térdszalagja szakadt el.

4 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ewzywv
ewzywv
2020-09-22 08:24

csak nekem tűnik ugy h nagyon sok a sérülés? nemtom statisztikailag így van e korábbi évekhez képest, vagy csak azért tűnik soknak, mert most nem az előszezon alatt hullanak a játékosok

camillo 7777
Reply to  ewzywv
2020-09-22 14:08

Én is így érzem.

Megawatt Szvetozár
Megawatt Szvetozár
Reply to  ewzywv
2020-09-22 19:53

Valami akkor sem stimmel. A 49ers pl. két meccs alatt gyakorlatilag megsemmisült. Mintha valami általános gond lenne a fizikai felkészültséggel (a korona miatt egyébként nem csoda).

merlin
merlin
2020-09-22 10:01

Szerintem Barrnak ezzel le is fött a kávé MInnesotában. Jövöre viszonylag olcsón lehet töle szabadulni és már tavaly is látszott, hogy Eric Wilson semmivel sem rosszabb nála.

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x