Connect with us

Hír

BREAKING: DeAndre Hopkinsnál már csak az irányítók keresnek többet!

Az Arizona Cardinals több forrás szerint is megegyezett DeAndre Hopkinsszal egy hosszabbításról. A kiváló elkapó egy két éves, 54,5 millió dolláros szerződést írt alá, ezzel minden idők legjobban kereső nem-irányítója lett (sőt, nem egy franchise QB-nál is többet keres jelenleg). Az összegből 42,75 millió dollár garantált.

Hopkins eredeti szerződése még három évig volt érvényes, ez idő alatt összesen 40 millió dollárt kereshetett volna. Ezzel az erősen túlárazott szerződéssel Hopkins éves átlaga a 13 millió dollárról hirtelen közel 19 millió dollárra ugrott a következő öt évre.

9 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
9 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
baglacko
baglacko
3 years ago

Váljon kedves egészségére. 😀

d zoli
d zoli
3 years ago

Grat Nuk. Más: hogy én mennyire várok egy 2-3 éves cap csökkengetést mmm.. Ennél jobban csak a doppingtesztek komolyanvételét szeretném.

bjeela
bjeela
Reply to  d zoli
3 years ago

Az elsőt megoldja a Covid, a második sansztalan.

d zoli
d zoli
Reply to  bjeela
3 years ago

Pedig én akkor is nézném, ha legjobbak 1200 scrimmage yardokat vagy max 12 sacket pakolnának föl.

És mindenki más is nézné.

bjeela
bjeela
Reply to  d zoli
3 years ago

Simán lenne az 2000 yard és 22 sack, csak kicsit lassabb és pöttyet erőtlenebb lenne minden. De pálinka mindig is volt és mindig is lesz, mert kell a gátlásoldás és a lelkesítés! Egésssségünkre!

Skyfire
Skyfire
3 years ago

nem értem hogy mik ezek az árak mostanság, lehet BoB jól gondolkozott, amúgy a tehetsége alapján simán kaphat ennyit, de én még mindig a BB féle mentalitást látom jónak, csak oda egy jó rendszer meg egy elhivatott top 5 qb kell.

acsdav2
acsdav2
3 years ago

Őszintén nem értem, hogy a játékosok oldaláról mi értelme ilyen jól hangzó, de (valószínűleg) ténylegesen nem ennyit érő szerződést kötni. Szerintem a Cardinals csinált egy olyan elosztást, hogy az első 3 évben kap 50M környékén, aztán onnantól hiába lesz magas a fizu sanszos, hogy könnyen kivágható lesz.

Zolika28
Zolika28
3 years ago

Szerintetek a Cards tudta úgy csinálni ezt a szerződést,hogy a garantált tartalmakat hozzácsapják az eredeti 3 éves szerződéséhez,hogy addig kapja meg az igazán nagy lóvét,amíg Murray rookie szerződése fut?

katonadani
Reply to  Zolika28
3 years ago

mindenképp úgy csinálták, garantáltak lemennek első három évben szinte biztosan

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x