Connect with us

Hír

Cam Newton: A szerződésem izgat a legkevesbé

Cam Newton parádés játékot mutatott be a Seahawks ellen vasárnap – egy 30+ milliós fizetésű irányító képét keltette, miközben idén ideális esetben is csak 7,5 milliót keres idén (valószínűleg ennél jóval kevesebbet). Nem is tudták kihagyni a ziccert a média munkatársai, Newtont viszont egyáltalán nem hatja meg a dolog.

“Meg kell értenetek, hogy ez a kérdés aggaszt a legkevésbé. Egyszerűen örülök, hogy itt lehetek. Imádom a Patriots kultúráját, itt lenni felér egy terápiával. A csapat mindent megad nekem, amire szükségem van életem ezen szakaszában. Folyamatosan kihívások elé állít, fejleszt és jobbá tesz. Mindezek fényében egyedül arra koncentrálok, amit irányíthatok, aztán lesz ahogy lesz”

– mondta az irányító (via PFT).

Newton eddig egy abszolút kellemes csalódás, ha egészséges tud maradni, akkor nagyon sokáig juthat a Patriotsszal. Ez pedig vagy azt jelenti, hogy a csapat megkínálja egy relatíve jó szerződéssel (~20-25 millió dollár), vagy csúcsgázsiért (30-35 millió dollár) ír alá a piacon. Bárhogy is történik majd, ha hozza ezt a szintet, a pénz miatt nem kell majd aggódnia.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!