Connect with us

Hír

Fájdalomcsillapító okozta Tyrod Taylor mellkasi fájdalmát, ami miatt nem tudott pályára lépni

A vasárnap esti Chiefs@Chargers mérkőzés nem várt helyzettel indult, ugyanis az újonc Justin Herbert az utolsó pillanatban tudta meg, hogy neki kell kezdenie. Anthony Lynn főedző azt mondta, hogy csak a pénzfeldobás után tudta meg, hogy Tyrod Taylor nem tudja vállalni a játékot egy mellkas sérülés miatt és kórházba is kell szállítani. Elég rejtélyes volt a történet, de most már tisztábban láthatunk.

Ian Rapoport ugyanis arról számol be, hogy Taylor mellkasi fájdalmát egy fájdalomcsillapító injekcióra adott rossz reakció okozta. Erre azért volt szüksége egyébként, mert a bordája megsérült a héten – rajta is volt a péntek sérülésjelentésen, de teljes értékű munkát végzett és semmi sem indokolta, hogy ki kell hagynia a találkozót. Justin Herbert kiváló játéka ellenére Anthony Lynn egyébként a mérkőzés óta többször is kihangsúlyozta, hogy ha egészséges, akkor Tyrod a kezdő a Chargersnél.

Nem ez az első alkalom egyébként, hogy egy fájdalomcsillapítóra adott rossz reakció miatt ki kell hagynia valakinek mérkőzést: Jerome Bettis 2002-ben egy Ravens elleni playoff mérkőzést volt kénytelen kiülni ugyanilyen ok miatt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!