Connect with us

Hír

Hihetetlen, de már láttunk a Seahawksénál rosszabb védelmet! – egyszer

Amilyen zseniális Russell Wilson, annyira borzasztó egyelőre a Seahawks védelme. Az egység három mérkőzés alatt 1492 yardot nyelt be, aminél csak egyetlen egy D volt rosszabb a történelem során: a tavalyi Dolphins védelme, de még az is mindössze hat yarddal kapott többet.

Hiába érkezett az elmúlt másfél évben Quandre Diggs, Jamal Adams és Quinton Dunbar, vagy sérüléssel bajlódnak, vagy kiállítják magukat, vagy egyszerűen gyengén játszanak. Persze némileg mentségükre szolgál, ha a PFF értékelése alapján a Seahawks pass rush-a legrosszabb az egész ligában. Ezzel együtt is a passz elleni védelem a negyedik legrosszabb a Football Outsiders értékelése alapján, a PFF-nél pedig a 11. legrosszabb – ugyanakkor utóbbiban nincs benne Prescott 472 yardos teljesítménye, szóval jó eséllyel a PFF-nél is leküzdi magát a bottom 5-be a passzvédelem.

Egyedül a futás ellen jó a Seahawks, de ez pont nem ér semmit, ha ennyire szét lehet passzolni az egységet. A keret ennél sokkal tehetségesebb, lehet bízni a javulásban, de az vitán felül áll, hogy nagyon gyengén kezdett a D.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!