Connect with us

Hír

Jadeveon Clowney a Titanshez ír alá!

Végre eldőlt Jadeveon Clowney sorsa: a legjobb elérhető szabadügynök a Tennessee Titanshez ír alá, számol be Dianna Russini. Josina Anderson információi szerint a Saints nagyon erősen próbálkozott, az utolsó pillanatban is feljebb tornászta az árát, azonban Clowney-nak végül a számára ismerősebb rendszer, csapat volt a fontosabb, nem a pénz. A szerződés részleteiről egyelőre nincs pontos információnk, de egyes meg nem erősített források egy évre $12 millióról beszélnek (pont annyi, mint amennyit Yannick Ngakoue kapott a Vikingstól).

A pass rusher így újra összeáll Mike Vrabellel, aki Houstonban is edzette első három évében, és az irányítása alatt hozta legjobb évét statisztikailag: 2017-ben 9,5 sacket, 21 negatív yardos szerelést és 21 QB hitet tudott felmutatni, mindegyik pályafutása legjobbja volt.

Clowney évek óta az egyik legjobb futás elleni edge rusher a ligában, emellett képes teljesen átvenni az uralmat néhány meccsen passzsiettetésben is. Ugyan tavaly 13 meccsen csak 3 sack jött össze neki, az ESPN pass rush win rate-je 24,8% volt, ami az ötödik legjobb volt a ligában (ez azt mutatja, hogy a védő milyen arányban veri meg a támadófalembert 2,5 másodperc alatt). Emellett szerzett két touchdownt is.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!