Connect with us

Hír

Jadeveon Clowney a Titanshez ír alá!

Végre eldőlt Jadeveon Clowney sorsa: a legjobb elérhető szabadügynök a Tennessee Titanshez ír alá, számol be Dianna Russini. Josina Anderson információi szerint a Saints nagyon erősen próbálkozott, az utolsó pillanatban is feljebb tornászta az árát, azonban Clowney-nak végül a számára ismerősebb rendszer, csapat volt a fontosabb, nem a pénz. A szerződés részleteiről egyelőre nincs pontos információnk, de egyes meg nem erősített források egy évre $12 millióról beszélnek (pont annyi, mint amennyit Yannick Ngakoue kapott a Vikingstól).

A pass rusher így újra összeáll Mike Vrabellel, aki Houstonban is edzette első három évében, és az irányítása alatt hozta legjobb évét statisztikailag: 2017-ben 9,5 sacket, 21 negatív yardos szerelést és 21 QB hitet tudott felmutatni, mindegyik pályafutása legjobbja volt.

Clowney évek óta az egyik legjobb futás elleni edge rusher a ligában, emellett képes teljesen átvenni az uralmat néhány meccsen passzsiettetésben is. Ugyan tavaly 13 meccsen csak 3 sack jött össze neki, az ESPN pass rush win rate-je 24,8% volt, ami az ötödik legjobb volt a ligában (ez azt mutatja, hogy a védő milyen arányban veri meg a támadófalembert 2,5 másodperc alatt). Emellett szerzett két touchdownt is.

4 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Dongatto
Dongatto
3 years ago

Hàt igen tùl szèp lett volna ha hozzànk jött volna……. :D

Fetyke
Fetyke
Reply to  Dongatto
3 years ago

Nem kellett volna sajnálni azt a 2. kört Davenport mellé… :D

Dongatto
Dongatto
Reply to  Fetyke
3 years ago

Miköze Clowneynak a Hunter-Davenport cserèhez? 😀😀

apollo
apollo
3 years ago

Azért ezt jól összehozták az ügynökével. Az első hírek szerint ha igaz, akkor volt egy 14 milliós ajánlat Seattleből, amit csípőből visszautasított. Most pedig 12-ért aláír egy jóval gyengébb csapathoz.

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x