Connect with us

Hír

Julian Edelman nem aggódik Newton egészsége miatt

Cam Newton 14-szer futott a labdával az első patriotsos meccsén, ami arra enged következtetni, hogy a régi Super Camet látjuk idén a pályán. Emiatt rögtön érkeztek is a negatív hangok, mivel többek között pont emiatt a játékstílus miatt hagyta ki az irányító az elmúlt 1,5 szezont. A csapat legjobb elkapója, Julian Edelman viszont optimista, szerinte nincs miért aggódni.

“Az edzőink mindent megtesznek, hogy Cam a legjobb helyzetbe kerüljön, a legtöbbet hozza ki magából és a támadósorból is – hogy most lábon vagy passzolva teszi mindezt, az csak McDanielsen múlik. Emellett Cam okosan játszik. Ha megnézitek az első heti meccset, nem kapott nagy ütéseket. Biztos vagyok benne, hogy vigyázni fog magára”

– mondta Edelman (via Boston.com).

A Dolphins ellen Newton hétszer futott úgy, hogy rá volt hívva a játék, hatszor futott opciós játék után, illetve volt egy menekülése egy passzjáték során. És bár Edelman optimista, azért kapott pár nagyobb ütést, bár abban igaza van, hogy önmagában képest tényleg óvatosabban játszott. Remélhetőleg ez elég lesz ahhoz, hogy két év után végigjátssza az alapszakaszt.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!