Connect with us

Hír

Michael Thomas és Chris Godwin sem játszik a héten

Frissült a játékosok státusza a vasárnapi (és hétfői) meccsek előtt, több sztár is rossz hírt kapott. Összegyűjtöttük a legfontosabbakat.

A pass rusher Vic Beasley továbbra is játékra alkalmatlan a Titansnél, egy térdsérülés miatt nem fog pályára lépni a Jaguars ellen. Gardner Minshew-t így Jadeveon Clowney, Harold Landry, Kamalei Correa és a kérdéses Derick Roberson fogja majd terrorizálni.


A Bucs elit elkapója, Chris Godwin nem gyógyult fel a múlt héten szenvedett agyrázkódásából, így kihagyja a Panthers elleni meccset. A Saints ellen hét felé szálló labdából hatot elkapott 79 yardért, a játékára nem lehetett panasz, a Carolinát ugyanakkor nélküle is kötelező legyőzniük Tom Bradyéknek.


A 49ersből biztosan hiányozni fog a pass rusher Dee Ford. Egy nyaksérülés miatt került partvonalra, csatlakozva ezzel George Kittle-höz és Richard Shermanhez. A helyén Kerry Hyder kaphat nagyobb szerepet a fal szélén.


A Lionst továbbra is sújtja a balszerencse, a Packers ellen a kezdőnek számító DT Nick Williams sem fog játszani Kenny Golladay (WR), Joe Dahl (G), Justin Coleman (CB) és Desmond Trufant (CB) mellett.


A hétfő esti Saints-Raiders találkozóra mindkét csapat fontos hiányzókkal érkezik. A Raidersnél a kezdő OT Trent Brown és LB Nick Kwiatkoski jó eséllyel nem játszik, míg a Saintsnél a klasszis WR Michael Thomas és Edge Marcus Davenport harcképtelen.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x