Connect with us

Hír

Nincs hiány sérültekből a harmadik héten sem

14 mérkőzést rendeznek meg vasárnap, nézzük, kiket nem látunk majd a pályán.

Raiders@Patriots

A Raiders WR Henry Ruggs, T Trent Brown és LB Nick Kwiatkoski nélkül próbál újabb skalpot gyűjteni. A Patriotsnál C David Andrews, LB Josh Uche és RB James White nem lesz ott a pályán.

Rams@Bills

A Ramsnél csak RB Cam Akers játékra alkalmatlan. A Billsnél RB Zack Moss, LB Del’Shawn Phillips és TE Dawson Knox nem bevethető.

Washington@Browns

A Futball Csapatnál T Saahdiq Charles és LB Cole Holcomb játékára nem számíthatnak, míg a Browns LB Jacob Phillips , DE Olivier Vernon és CB Greedy Williams nélkül kénytelen pályára lépni.

Texans@Steelers

Egyik csapatnál sincs biztos hiányzó.

49ers@Giants

A kórházcsapat RB Tevin Coleman, DE Dee Ford, QB Jimmy Garoppolo, LB Dre Greenlaw, TE George Kittle és RB Raheem Mostert nélkül lép pályára New Yorkban, míg a Giantsnél csak S Adrian Colbert játéka kétséges.

Bengals@Eagles

DT Geno Atkins a Bengals egyetlen hiányzója. Az Eaglesnél CB Rudy Ford, WR Alshon Jeffery és WR Jalen Reagor dőlt ki.

Titans@Vikings

WR A.J. Brown, CB Chris Jackson és LB Derick Roberson nem játszik vasárnap a Titansben. A Vikingsból két corner, Cameron Dantzler és Mike Hughes esett ki.

Bears@Falcons

Mindössze DT Mario Edwards nem áll majd rendelkezésre a Bearsnél, míg a Falconsnál S Ricardo Allen és CB Kendall Sheffield maródi.

Jets@Colts

A Jetsnél hiányozni fog WR Jamison Crowder, S Ashtyn Davis, T George Fant, WR Breshad Perriman és CB Quincy Wilson. A Coltsnál csak LB Matthew Adamset és CB Rock Ya-Sint nem látjuk majd játszani.

Panthers@Chargers

A Panthersnél G Dennis Daley és DT Kawann Short játékára nem lehet számítani. A Chargersnél ellenben nagyon hosszú a hiányzók névsora: QB Tyrod Taylor, LB Asmar Bilal, DT Justin Jones, DE Melvin Ingram, RB Justin Jackson és LB Nick Vigil is sérült.

Buccaneers@Broncos

A Buccaneers riportján egyedül WR Justin Watson szerepel, csak ő nem lesz ott a pályán vasárnap. A Broncosnál már nem ilyen jó a helzet, CB Davontae Harris, QB Drew Lock és RB Phillip Lindsay sem fog játszani.

Lions@Cardinals

A Lions relatíve egészséges, már csak TE Hunter Bryant és CB Desmond Trufant neve szerepel a biztos hiányzók között (persze a csapatot ismerve a névsor még bővülhet). A Cardinalsból C Mason Cole és WR Christian Kirk fog hiányozni.

Cowboys@Seahawks

A CB Chidobe Awuzie az egyetlen, aki biztosan hiányozni fog a Cowboysból, míg a Seahawksnál az IR-re tett Rasheem Green (DE) nem fog pályára lépni.

Packers@Saints

A Packersnél nem fog játszani a csapat egyetlen jó elkapója, Davante Adams (hamstring), illetve a TE Josiah Deguara és LB Randy Ramsey. A Saintsnél sem jobb a helyzet, mivel WR Michael Thomas szintén nem tud pályára lépni. Rajta kívül csak LB Chase Hansen játékára nem lehet számítani.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!