Connect with us

Hír

Rosen a Buccaneers, McCown az Eagles gyakorlócsapatában találta meg a helyét

Mike Garafolo arról számolt be, hogy az irányító Josh Rosen Tampa Bayben kötött ki, a Buccaneers ugyanis leigazolta a gyakorlócsapatába, miután senkinek nem kellett a waiveren. Rosen beszélt olyan csapatokkal is, ahol az aktív keretben lehetett volna helye, de mivel 1/10-esként már elég sok pénz került a bankszámlájára, így a legjobb “fit”-et kereste inkább. Ez pedig Tampa lett, ahol Tom Bradytől tanulhat és ahol egy támadóguru a főedző Bruce Arians személyében.

Brady mögött Blaine Gabbert és Ryan Griffin vannak az aktív keretben, így várhatóan nem jut majd szerep Rosennek, hacsak nem lesz nagy COVID-járvány a csapatnál.


Mindeközben egy másik irányító is gyakorlócsapatban kötött ki, bár teljesen más a sztorija, mint Rosennek. Adam Schefter ugyanis arról számol be, hogy Josh McCown az Eagles practice squadjába írt alá heti 12 ezer dollárért, ezzel pedig ő lesz a valaha volt legidősebb játékos egy gyakorlócsapatban a maga 41 életévével.

McCown egyébként Texasban fog élni és a beugrós irányítója lesz a csapatnak, emellett kvázi edzői feladatokat fog ellátni virtuálisan.

10 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
10 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
pritek
pritek
3 years ago

Igen es igen!
McCown zsenialis. Minden lehetoseget megragad es mindert meg is dolgozik.
Rosen meg vegre bekerult egy helyre ahol nem allitjak irrealis elvarasok ele es tanulhat. Remelem tud elni a lehetoseggel.

Fetyke
Fetyke
3 years ago

“…így a legjobb “fit”-et kereste inkább. Ez pedig Tampa lett, ahol Tom Bradytől tanulhat és ahol egy támadóguru a főedző Bruce Arians személyében.”
Azt tegyük, hozzá, hogy a Bucs gyakorló csapatába került. Bradytől biztosan nem fog tanulni, mert Tibit legfeljebb a tévében láthatja majd meccsnapokon. Azért Arians sem fog túl sok időt pazarolni a practice squadban szereplő játékosokra. Jelenleg van előtte még két irányító a rosteren, esélye sincs, hogy labdát dobjon a csapat kezdő elkapóinak. Én ebben semmi rációt nem látok azon kívül, hogy Rosen is felült a Tampa bandwagonra és abban reménykedik, hogy esetleg lesz egy bajnoki gyűrűje…

katonadani
Reply to  Fetyke
3 years ago

a gyakorlócsapatos játékosok is együtt edzenek az aktív kerettel :)

Fetyke
Fetyke
Reply to  katonadani
3 years ago

Sloter azért ezt árnyaltabban adja elő Höri cikkében. :)

katonadani
Reply to  Fetyke
3 years ago

azt írtad Bradyt csak a tévében látja, elsősorban erre reagáltam :D
ha külön repeket nem is kap (de egyébként scout teamben igen), azért figyelheti Bradyt és sok mindentől függően akár tanulhat is valamit tőle

Fetyke
Fetyke
Reply to  katonadani
3 years ago

Jó kicsit túloztam. :) Viszont az írásom lényege így átment. :D

Bélabá a csótány
Bélabá a csótány
Reply to  Fetyke
3 years ago

” abban reménykedik, hogy esetleg lesz egy bajnoki gyűrűje…”
Inverz Etling.

reszelo.aladar
reszelo.aladar
3 years ago

Fura lenne, ha egy első köröst ilyen gyorsan kukáznának. Túl azon, hogy ha a szurkoló nem is, de egy GM-nek tudnia kell, hogy milyen csapatokban ment/nem ment neki a játék. Amúgy meg egy szorgalmas nem balhés QB-t sokan kedvelnének, az idei Collage szezon sem biztos, hogy hatalmas konkurenciát hoz, Rivers sem hosszútávra ment a Coltshoz, Roetlisbergernek is kevesebb van már vissza és persze TB12 is csak levezet.

katonadani
Reply to  reszelo.aladar
3 years ago

“Amúgy meg egy szorgalmas nem balhés QB-t sokan kedvelnének”

ezt Rosen nem feltétlen teljesíti, még ha nem is a balhés szó szoros értelmében :D

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x