Connect with us

Hír

Rosen a Buccaneers, McCown az Eagles gyakorlócsapatában találta meg a helyét

Mike Garafolo arról számolt be, hogy az irányító Josh Rosen Tampa Bayben kötött ki, a Buccaneers ugyanis leigazolta a gyakorlócsapatába, miután senkinek nem kellett a waiveren. Rosen beszélt olyan csapatokkal is, ahol az aktív keretben lehetett volna helye, de mivel 1/10-esként már elég sok pénz került a bankszámlájára, így a legjobb “fit”-et kereste inkább. Ez pedig Tampa lett, ahol Tom Bradytől tanulhat és ahol egy támadóguru a főedző Bruce Arians személyében.

Brady mögött Blaine Gabbert és Ryan Griffin vannak az aktív keretben, így várhatóan nem jut majd szerep Rosennek, hacsak nem lesz nagy COVID-járvány a csapatnál.


Mindeközben egy másik irányító is gyakorlócsapatban kötött ki, bár teljesen más a sztorija, mint Rosennek. Adam Schefter ugyanis arról számol be, hogy Josh McCown az Eagles practice squadjába írt alá heti 12 ezer dollárért, ezzel pedig ő lesz a valaha volt legidősebb játékos egy gyakorlócsapatban a maga 41 életévével.

McCown egyébként Texasban fog élni és a beugrós irányítója lesz a csapatnak, emellett kvázi edzői feladatokat fog ellátni virtuálisan.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!