Connect with us

Hír

Rosen a Buccaneers, McCown az Eagles gyakorlócsapatában találta meg a helyét

Mike Garafolo arról számolt be, hogy az irányító Josh Rosen Tampa Bayben kötött ki, a Buccaneers ugyanis leigazolta a gyakorlócsapatába, miután senkinek nem kellett a waiveren. Rosen beszélt olyan csapatokkal is, ahol az aktív keretben lehetett volna helye, de mivel 1/10-esként már elég sok pénz került a bankszámlájára, így a legjobb “fit”-et kereste inkább. Ez pedig Tampa lett, ahol Tom Bradytől tanulhat és ahol egy támadóguru a főedző Bruce Arians személyében.

Brady mögött Blaine Gabbert és Ryan Griffin vannak az aktív keretben, így várhatóan nem jut majd szerep Rosennek, hacsak nem lesz nagy COVID-járvány a csapatnál.


Mindeközben egy másik irányító is gyakorlócsapatban kötött ki, bár teljesen más a sztorija, mint Rosennek. Adam Schefter ugyanis arról számol be, hogy Josh McCown az Eagles practice squadjába írt alá heti 12 ezer dollárért, ezzel pedig ő lesz a valaha volt legidősebb játékos egy gyakorlócsapatban a maga 41 életévével.

McCown egyébként Texasban fog élni és a beugrós irányítója lesz a csapatnak, emellett kvázi edzői feladatokat fog ellátni virtuálisan.

10 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
10 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
pritek
pritek
2020-09-07 00:09

Igen es igen!
McCown zsenialis. Minden lehetoseget megragad es mindert meg is dolgozik.
Rosen meg vegre bekerult egy helyre ahol nem allitjak irrealis elvarasok ele es tanulhat. Remelem tud elni a lehetoseggel.

Fetyke
Fetyke
2020-09-07 00:43

“…így a legjobb “fit”-et kereste inkább. Ez pedig Tampa lett, ahol Tom Bradytől tanulhat és ahol egy támadóguru a főedző Bruce Arians személyében.”
Azt tegyük, hozzá, hogy a Bucs gyakorló csapatába került. Bradytől biztosan nem fog tanulni, mert Tibit legfeljebb a tévében láthatja majd meccsnapokon. Azért Arians sem fog túl sok időt pazarolni a practice squadban szereplő játékosokra. Jelenleg van előtte még két irányító a rosteren, esélye sincs, hogy labdát dobjon a csapat kezdő elkapóinak. Én ebben semmi rációt nem látok azon kívül, hogy Rosen is felült a Tampa bandwagonra és abban reménykedik, hogy esetleg lesz egy bajnoki gyűrűje…

katonadani
Reply to  Fetyke
2020-09-07 07:56

a gyakorlócsapatos játékosok is együtt edzenek az aktív kerettel :)

Fetyke
Fetyke
Reply to  katonadani
2020-09-07 08:24

Sloter azért ezt árnyaltabban adja elő Höri cikkében. :)

katonadani
Reply to  Fetyke
2020-09-07 08:57

azt írtad Bradyt csak a tévében látja, elsősorban erre reagáltam :D
ha külön repeket nem is kap (de egyébként scout teamben igen), azért figyelheti Bradyt és sok mindentől függően akár tanulhat is valamit tőle

Fetyke
Fetyke
Reply to  katonadani
2020-09-07 11:10

Jó kicsit túloztam. :) Viszont az írásom lényege így átment. :D

Bélabá a csótány
Bélabá a csótány
Reply to  Fetyke
2020-09-07 16:34

” abban reménykedik, hogy esetleg lesz egy bajnoki gyűrűje…”
Inverz Etling.

reszelo.aladar
reszelo.aladar
2020-09-07 11:58

Fura lenne, ha egy első köröst ilyen gyorsan kukáznának. Túl azon, hogy ha a szurkoló nem is, de egy GM-nek tudnia kell, hogy milyen csapatokban ment/nem ment neki a játék. Amúgy meg egy szorgalmas nem balhés QB-t sokan kedvelnének, az idei Collage szezon sem biztos, hogy hatalmas konkurenciát hoz, Rivers sem hosszútávra ment a Coltshoz, Roetlisbergernek is kevesebb van már vissza és persze TB12 is csak levezet.

katonadani
Reply to  reszelo.aladar
2020-09-07 12:47

“Amúgy meg egy szorgalmas nem balhés QB-t sokan kedvelnének”

ezt Rosen nem feltétlen teljesíti, még ha nem is a balhés szó szoros értelmében :D

Bélabá a csótány
Bélabá a csótány
Reply to  katonadani
2020-09-07 16:24
10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x