Connect with us

Hír

Russell Wilson: Nem elég egy szavazat, MVP akarok lenni

Az első két forduló alapján Russell Wilson a liga legjobb játékosa, a fogadóirodák szerint is neki van a legnagyobb esélye az MVP-címre. Mindezt úgy, hogy nyolc év alatt még soha egyetlen szavazatot sem kapott, most pedig már nem is elégedne meg azzal, ha pár embernek eszébe jutna a szavazáson.

“Nem azt akarom, hogy legyen pár szavazatom. Meg akarom nyerni a címet. Az MVP egy speciális elismerés, ami a legjobbaknak jár, olyanoknak, mint Lamar Jackson vagy Patrick Mahomes. Azt szeretném, ha engem is elismernének és úgy tekintenének rám, mint minden idők egyik legjobbjára. Az MVP-cím része ennek a folyamatnak”

– mondta Wilson (via PFT).

A Seahawks irányítójának eddig nem nagyon volt szerencséje. Eleve nehéz úgy látványos statisztikákat hozni QB-ként, hogy a HC-d imádja futtatni a labdát, de amikor elég jó statisztikái lettek volna a címhez, akkor is mindig akadt egy kiugró teljesítmény.

2015-ben, 2018-ban és 2019-ben is 30+ TD-t dobott legfeljebb nyolc INT mellett, a passzpontossága is 65 százalék fölött volt, a passer ratingje pedig egyszer 105-ös, kétszer pedig 110-es lett. 2015-ben azonban Cam Newton karrierévet tartott, miközben a Panthers 15-1-gyel végzett, az elmúlt két évben pedig Mahomesnak és Jacksonnak volt történelmi szezonja. Talán idén végre összejönnek a dolgok.

6 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
d zoli
d zoli
3 years ago
Megawatt Szvetozár
Megawatt Szvetozár
3 years ago

Nem elég neki, hogy minden labdán rajta van a neve? Kell ettől nagyobb elismerés? Brady, Peyton, Montana who? :)comment image

camillo 7777
Reply to  Megawatt Szvetozár
3 years ago

😃😃😃

aranytöküJimmy
aranytöküJimmy
3 years ago

Az NFL Xavija

Jakab Ádám
Jakab Ádám
3 years ago

Cáfoljatok rám, de szerintem nem egészséges ha egy játékos, főleg egy irányító az egyéni címek megszerzésére koncentrál. Foglalkozzon ezzel a média meg a szurkolók, ő meg azzal, hogy nyerjen a csapat. Hogy közben rá támaszkodnak és jön az MVP is? Még jobb. De hogy ez egy alapból kitűzött cél, az csapat szempontból nem feltétlenül vidám.

bjeela
bjeela
3 years ago

Ez a nyomorult is úgy jár majd, mint Bríz. Lenyomott úgy egy életet az NFL-ben, hogy sosem lett MVP, aztán a rekordok jelentős részét ő tartja és mindenki a hátát nézi.

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x