Connect with us

Hír

Wilson és Mahomes is a hét játékosai között

Nincs különösebb meglepetés a hét játékosait illetően, többek között a liga két legjobb irányítója és két hős rúgó is díjazva lett – teljesen megérdemelten.

AFC

A konferencia legjobb támadója Patrick Mahomes lett, aki 385 passzolt yarddal és öt total TD-vel sokkolta a Ravenst főműsoridőben. Szinte tökéletesen játszott, 42 passzából 31 jó volt (73,8%), nem adta el a labdát és egy impresszív 133,5-ös passer ratinget produkált.

A legjobb védő Xavier Rhodes volt, aki megújult a Coltsban. A tavalyi szezon egyik legrosszabb cornere két INT-t szerzett a Jets ellen, az egyiket ráadásul vissza is hordta TD-re.

A hét ST-játéka természetesen Stephen Gostkowski lett, aki ugyan gyengén kezdte a szezont (három mezőnygólt és egy extrát is kihagyott a eső meccsen), a harmadik héten félelmetesen jó volt. A Vikings ellen 31-30-ra megnyert meccsen a rúgó egyszer sem hibázott: volt hat sikeres mezőnygólja és egy extrája, előbbiek közül az egyik ráadásul egy 55 yardos sikeres próbálkozás volt a mérkőzés végén, amivel megszerezte a Titans a harmadik győzelmét.

NFC

Russell Wilson ezúttal is megállíthatatlan volt. A Cowboys ellen 315 yardot és öt TD-t passzolt INT nélkül, 130,7-es passer ratinggel. Sőt, lehetett volna ez hat TD-is, ha DK Metcalfnak több esze van és nem hoz össze egy touchbacket a hatpontos helyett.

A legjobb védő Shaq Barrett lett, aki a tavalyi pazar éve után ismét kezdi felvenni a fonalat. A Bucs pass rushere hat tackle-t, két sacket és három negatív yardos szerelést jegyzett a Broncos ellen.

Matt Prater is teljesen megérdemelten lett a hét legjobb ST-játékosa. A Lions rúgója hatból hat rúgást értékesített (négy FG és egy két extra), az egyik ráadásul a mérkőzés legvégén történt és a csapat első győzelmét jelentette.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!