Connect with us

Érdekességek

A Brady-Gronk duó beérte a Young-Rice párost

Nagy napja volt Tom Bradynek vasárnap: kiosztott négy TD-passzt, amivel egyrészt megelőzte Drew Breest az örökranglista élén (559 TD-passznál jár), másrészt a remek játékának köszönhetően magabiztosan győzött a Buccaneers. Az egyik TD-jét ráadásul Rob Gronkowski kapta el, amivel a páros beérte a Steve Young-Jerry Rice párost (va PFT).

Brady a rájátszással együtt már 92 TD-passzt adott Gronkowskinak, ami minden idők második legtöbbje egy párostól, holtversenyben a fent említett Young-Rice duóval (bármilyen meglepő, Rice több hatpontost jegyzett Young irányításával, mint Joe Montanáéval). Ezzel együtt is van még hová fejlődni, a Peyton Manning-Marvin Harrison kettős 114 TD-vel áll az örökranglista élén.

Gronk idén két TD-nél jár, ami nem túl erős, pláne a korábbi 17 TD-s csúcsához képest, de az elmúlt hetekben már legalább jól játszik és Brady is egyre többször veszi a célba. Ha Manningék rekordjára nem is lehetnek már veszélyesek Bradyvel, a bajnoki esélyek alighanem mindkettőjüket kárpótolják.

5 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
bjeela
bjeela
3 years ago

Ha kibírnak két szezont még és szezononként tolnak 9-9 TD-t, akkor beérik PM-éket.

Krisztian Fekete
Krisztian Fekete
Reply to  bjeela
3 years ago

És rájátszással nem is kalkuláltál. :)

Rynald
Rynald
Reply to  bjeela
3 years ago

Teljesen reális, főleg annak tükrében hogy Gronk múlt hétig még úgy nézett ki, mint aki az idei szezont is inkább csak becsületből bírja

bjeela
bjeela
Reply to  Rynald
3 years ago

Stimmel, de most meg úgy néz ki, mint aki ezt röhögve megcsinálja. A bánat tudja melyik az igazi, illetve melyik fájdalomcsillapító a legjobb. ;)

Johnny
Johnny
3 years ago

Gronk papa a tavalyi szezont vegig bulizta, nem sokkal a szezon kezdete elott kapcsolt ra igazan az edzesekre, ugyhogy nem csoda, hogy kellett neki par het, par fordulo amig eleri azt a szintet ahol most mar vegre van eronletileg. De ha megnezitek eddig is rengeteg snapben ott volt es blokkolt es blokkolt. Most mar a hivasoknal is teret kap, kapkodja is a labdat es jonnek a TD-k is. Es, hogy meddig jutnak el az a jovo kerdese :) de jo uton haladnak szerintem ahhoz hogy a szazados meglegyen. Lesznek meg nehez meccsek, de a rajatszas meglehet a Bucs-nak, ha igy folytatjak.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x