Connect with us

Hír

A Raiders támadófal COVID-gyanúja miatt változott az eheti menetrend

A Raidersnél a jobb oldali tackle Trent Brown pozitív koronavírustesztet produkált, ami oda vezetett, hogy a teljes kezdő támadófalnak (Kolton Miller, Denzelle Good, Rodney Hudson, Gabe Jackson) és a safety Johnathan Abramnek is a COVID-IR listára kellett kerülnie, mivel közeli kapcsolatban álltak Brownnal. A héten a cornerback Damon Arnette is ezen a listán kötött ki egyébként.

Ez még nem jelenti azt, hogy a játékosok nem tudnak pályára lépni most vasárnap, de minimum öt napot távol kell maradniuk a csapattól – ez már kedden megkezdődött, így ha minden jól alakul, akkor szombaton visszatérhetnek a Raidershöz. Az NFL viszont elővigyázatosságból változtatott a menetrenden, hogy ha úgy alakul, ne pont a vasárnap esti rangadót kelljen elhalasztani. Így a Buccaneers@Raiders találkozót áttették magyar idő szerint 21:05-re, főműsoridőbe pedig a Seahawks@Cardinals mérkőzés került.

Tom Pelissero információi szerint az NFL és az NFLPA mindeközben vizsgálja, hogy a Raiders vétett-e a COVID-protokollok ellen, hiszen Brown állítólag nem viselte megfelelően a nyomkövető karperecét (ami segít a kontaktkutatásban), a falemberek közti meetingen pedig nem viseltek maszkot a játékosok. Korábban a főedző Jon Grudent megbirságolták már, amiért nem viselte a maszkját az oldalvonal mellett, illetve játélosokat is büntettek, amiért külön eseményt szerveztek és ott nem tartották be az előírásokat, ezen kívül a csapatot külön azért büntették, mert egy illetéktelen személyt engedtek az öltözőjükbe.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!