Connect with us

Hír

A Saints mégsem tiltotta el Michael Thomast, és erre 27 millió oka volt

Korábban mi is írtunk róla, hogy Michael Thomas azért nem játszott az előző fordulóban, mert egy edzésen megütötte csapattársát, Chauncey Gardner-Johnsont, amiből egy nagyobb verekedés lett. Most a PFT kiderítette, hogy a klasszis elkapó hivatalosan nem lett eltiltva, hanem csak edzői döntés miatt nem lépett pályára, ami közel sem mindegy.

A hivatalos dokumentumok szerint a Saints nem megfelelő magatartás miatt 58 823 dollárra és 53 centre büntette meg Thomast figyelmeztető jelleggel, majd erre tett rá egy lapáttan Sean Payton, aki nem játszatta a csapat legjobb támadóját. Erre azért volt szükség, mert ha a Saints hivatalosan egy meccsre eltiltja Thomast, akkor ezzel a szerződése minden garantált tartalmát, 27,95 millió dollárt tett volna semmissé.

Ennek pereskedés lett volna a vége, a játékos és a klub közötti megromlott volna a viszony, ami aligha tett volna jót az öltözőnek vagy Thomas játékának. Így az elkapó (remélhetőleg) helyre lett téve, kapott egy komolyabb figyelmeztetést, de ennyivel megúszta, lehet a Super Bowl-runra koncentrálni.

13 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
13 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
saintsfan
saintsfan
2020-10-15 08:18

Állítólag nem a verekedés volt a legnagyobb probléma, hanem az, hogy valamelyik edzőnek is beszólt.

Megawatt Szvetozár
Megawatt Szvetozár
2020-10-15 09:00

Ez elég nyilvánvaló volt, valahol írtam is. Szép dolog a fegyelem, meg a rend az öltözőben, de a Saints a jelen helyzetben nem tudja nélkülözni Thomast.

Fetyke
Fetyke
Reply to  Megawatt Szvetozár
2020-10-15 22:34

Szerintem a jelen helyzetben a Saintsnek tök mindegy. Igaz, nem most kell csúcsformában lenni, de szerintem a Saints jelenleg messze vannak az SB run-tól!

Megawatt Szvetozár
Megawatt Szvetozár
Reply to  Fetyke
2020-10-15 22:35

Ilyen alapon a csapatok nagy részének tök mindegy, hiszen SB runra kevesen gondolhatnak. Szerintem azért nem mindegy a Szenteknek, hogy milyen eredménnyel zárnak és Thomas simán képes meccseket eldönteni.

LG
LG
2020-10-15 10:00

Namármost, mindezek a hírek nem épp afelé tendálnak, hogy a játékos és a csapat között hű de nagy bari lenne már most is. Thomasnak valóban figyelmeztetésnek kellene felfogni ezt, máskor majd remélhetőleg kétszer is meggondolja magát (nem, nem fogja…) mit csinál (üt, pofázik vagy kussol) és valóban fegyelmező jellegnek lehet felfogni ezt. De simán lehet, hogy majd AB-féle primadonna viselkedést fog felvenni, ami akár a játékára is kihathat. Sztem árgus szemmel követi majd a média hogyan veszi fel újra a fonalat.

Bélabá a csótány
Bélabá a csótány
Reply to  LG
2020-10-15 14:45

Kell Michael Thomas más csapatnak?
Ha kell, onnantól nála a joker….

ahanem
ahanem
Reply to  Bélabá a csótány
2020-10-15 16:25

AB kellett? :DDDDDDDD

Debreceni József
Debreceni József
Reply to  ahanem
2020-10-17 00:07

Nem is egy csapatnak. Nem elég hogy a Raiders kitömte, meg az oltári faszságai után a pecc is bepróbálkozott, pedig akkor már világosan látszott hogy elmentek neki otthonról.

ahanem
ahanem
2020-10-15 16:21

“akkor ezzel a szerződése minden garantált tartalmát, 27,95 millió dollárt tett volna semmissé.”

meg is érdemelte volna, ideje felnőni

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x