Connect with us

Hír

A Titanst megbüntette a liga a COVID-kihágások miatt, a Raiders lehet a következő

Az NFL 350 ezer dollárra büntette meg a Tennessee Titans csapatát, amiért megszegték a COVID-19 protokollt, közölte az NFL Media.

Az NFL és az NFLPA közös nyomozása után kiderült, hogy nem tettek eleget a maszkviselési szabályoknak és nem tisztázták a játékosokkal azt sem, hogy a csapat létesítményein kívül nem lehet edzéseket tartani (történt ez akkor, amikor pozitív tesztek miatt bezárták a csapat létesítményeit). Egyéni büntetést nem rótt ki a liga például a general manager Jon Robinsonra vagy a főedző Mike Vrabelre.

A csapat teljesen együttműködött a ligával, dokumentumokat és videófelvételeket bocsátottak a részükre, feltehetőleg emiatt is lett enyhe a büntetés (korábban draft pickek elvételével vagy meccsek feladásával is fenyegetőzött a liga), pedig 24 pozitív mintát produkáltak és miattuk több helyen is bele kellett nyúlni az NFL menetendjébe.

Ezután az NFL a Raiders felé fordítja a figyelmét és Jay Glazer információi szerint komolyabb büntetés várható, magasabb pénzösszeggel és akár draft pick elvétellel is. A Raiders ugyanis visszaesőnek számít, hiszen Jon Grudent büntették már meg maszkja nem viseléséért, ahogy játékosok is kaptak már bírságot, mert egy jótékonysági eseményen nem tartották be a szabályokat, illetve a klubra is róttak már ki kisebb büntetést, amiért illetéktelen személyeket engedtek az öltözőbe.

Jelenlegi információink alapján a pozitív tesztet produkáló Trent Brown nem viselte a nyomkövető karperecét, ami segít a kontakt személyek felkutatásában, illetve a támadófalemberek nem viselték a maszkjukat bizonyos meetingeken.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!