Connect with us

Hír

Antonio Brown maximum 2,5 millió dollárt kereshet idén

Antonio Brown tavaly még évi 15 millió dolláros szerződéseket írt alá, most viszont kénytelen beérni ennek a töredékével. A Bucs tegnap hivatalosan is bejelentette az elkapó szerződtetését, aki a félszezon alatt maximum 2,5 millió dollárt kereshet, állítja Albert Breer.

Az elkapó alapfizetése 1,416 millió dollár, de mivel csak kilenc hétig lesz a csapat alkalmazásában, így ez 750 ezer dollárra redukálódik. Ehhez jön még meccsenként 31 250 dollár, vagyis ha minden mérkőzésen az aktív roster tagja, akkor 250 ezer dollárt vihet haza.

A fentieken kívül egyenként 250 ezer dollárt keres, ha legalább hat TD-t, 650 yardot és/vagy 45 elkapást jegyez – tehát összesen 750 ezret kaphat a jó játékáért. Külön kitétel viszont, hogy a Bucsnak PO-ba kell jutnia, hogy Brown a teljesítés esetén megkapja a pénzét. Végezetül, amennyiben a támadósnapek 35 százalékán a pályán van és Super Bowlt nyer a csapat, akkor további 750 ezerrel lesz gazdagabb.

Mindez azt jelenti, hogy Brown 2,5 millió dollárt kereshet, ha minden meccsen aktív, a snapek 35 százalékán pályán van, rájátszásba jut, sőt Super Bowlt nyer a csapat, emellett pedig mérkőzésenként 5,6 elkapást, 81,25 yardot és 0,75 TD-t jegyez. Illetve jól kell viselkednie, ugyanis Bruce Arians nyilvánosan kijelentette: Brown vagy alárendeli magát a csapat érdekeinek, vagy ki lesz vágva.

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
bjeela
bjeela
2020-10-28 19:03

Rendesen szorongatják AB tökeit. Meglepne, ha ebből nem lesz balhé.

Megawatt Szvetozár
Megawatt Szvetozár
Reply to  bjeela
2020-10-29 13:05

“…ha legalább hat TD-t, 650 yardot és/vagy 45 elkapást jegyez – tehát összesen 750 ezret kaphat a jó játékáért….”
TB: Na figyelj, Antonio, f.szomöccse! Szerinted a fentiekből mennyit tudsz teljesíteni, ha egyet sem passzolok neked? Simán megtehetem, nálam senki nem fog reklamálni..
AB: Hát izé, telefonos segítséget kérek! Aha, értem :(
TB: Szóval szépen ideadsz fél millát, a maradék a tied lehet.
AB: Rendben, főnök!
TB: Ja, és Zsizellnek pedig mindent megcsinálsz, amit csak kiolvasol a szeméből, ahogy tavaly Bostonban. Tudod, hogy én a 7. gyűrűre hajtok, nem érek rá ilyesmivel foglalkozni!
AB: Így lesz, gazdám. Esetleg a kertben egy kis gyapot nem akadna? Tudja, csak a megszokás…

bjeela
bjeela
Reply to  Megawatt Szvetozár
2020-10-29 17:27

Kertben van a meggy meg gyapot,
te meg AB szeggyed-kapkodd
a rózsás kötéényeedbe.
(Népdalgyűjtés, részlet. Kodály Bjeela, 2020 Tampa Bay)

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x