Connect with us

Hír

Antonio Brown maximum 2,5 millió dollárt kereshet idén

Antonio Brown tavaly még évi 15 millió dolláros szerződéseket írt alá, most viszont kénytelen beérni ennek a töredékével. A Bucs tegnap hivatalosan is bejelentette az elkapó szerződtetését, aki a félszezon alatt maximum 2,5 millió dollárt kereshet, állítja Albert Breer.

Az elkapó alapfizetése 1,416 millió dollár, de mivel csak kilenc hétig lesz a csapat alkalmazásában, így ez 750 ezer dollárra redukálódik. Ehhez jön még meccsenként 31 250 dollár, vagyis ha minden mérkőzésen az aktív roster tagja, akkor 250 ezer dollárt vihet haza.

A fentieken kívül egyenként 250 ezer dollárt keres, ha legalább hat TD-t, 650 yardot és/vagy 45 elkapást jegyez – tehát összesen 750 ezret kaphat a jó játékáért. Külön kitétel viszont, hogy a Bucsnak PO-ba kell jutnia, hogy Brown a teljesítés esetén megkapja a pénzét. Végezetül, amennyiben a támadósnapek 35 százalékán a pályán van és Super Bowlt nyer a csapat, akkor további 750 ezerrel lesz gazdagabb.

Mindez azt jelenti, hogy Brown 2,5 millió dollárt kereshet, ha minden meccsen aktív, a snapek 35 százalékán pályán van, rájátszásba jut, sőt Super Bowlt nyer a csapat, emellett pedig mérkőzésenként 5,6 elkapást, 81,25 yardot és 0,75 TD-t jegyez. Illetve jól kell viselkednie, ugyanis Bruce Arians nyilvánosan kijelentette: Brown vagy alárendeli magát a csapat érdekeinek, vagy ki lesz vágva.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások